kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Camiye gitmeye korkuyorum!

* Gitarınızın sapında bile 'Bismillahirrahmanirrahim' yazıyor. Dinle aranız nasıl? Müslüman'ım ama düzgün namaz kılmasını bilmiyorum. Herkes cuma günleri birarada namaz kılıyor. Ben camiye gitmeye korkuyorum... Herkes çıkıyor ben tek başıma namaz kılıyorum.

* Niye? Korkuyorum buradaki abuk sabuk Müslümanlardan... Ayrıca etiket istemiyorum özgür bir rock gitaristiyim ben...

* Albüm yapacak mısınız? Yapacağım. Geçmiş albümlerim çok güzeldi. Ama o zamanlar onu anlayacak kafa yapısına sahip değildi Türk milleti... Benim albümlerimde aslında doğru dürüst çıkmadı. Biri toplatıldı. Diğeri ise Universal Plak'ın içindeki iç savaş yüzünden çıkmadı. Ben o anlamda underground bir sanatçıyım.

* Bir de albümlerim var diye sayıyorsunuz... İkisi de nazara uğradı. İşte ben de ikisini birleştirip 'Best Of Asım Can'ı çıkaracağım.

* Dinleyici çıkmayan bu albümdeki parçaları biliyor mu? Biliyor tabii... Bakın 'Boku Yedik' adlı parçamdan sonra Vitamin'ler çıktı. Aile üyeme yazdığım 'Keriman Teyze'den sonra 'Süper Babaanne'ler patladı. Unutmayın ben çok eski bir sanatçıyım! Asım Can Gündüz çaktırmadan Türk medyasını ve toplumunu değiştirdi. Mehmet Ali Erbil'le göbek atmıyorum diye yok olmuş biri değilim! Türkiye'nin şişirilmiş bir gündemi var ve ben bunu hiçbir zaman umursamadım.