kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Ayakkabıcılar da Türk sosyetesini keşfetti

Kadınların ağzının suyunu akıtan dünyaca ünlü ayakkabı markaları birer ikişer Türkiye'ye geliyor. Ayakkabı efsanesi Manolo Blahnik'in ardından, ayakkabıda devrim yapan Christian Louboutin de İstanbul'un elitleri ile buluştu....
Dünyaca ünlü markaların ardı ardına mağaza açtığı İstanbul, modanın başkenti olma yolunda hızla ilerliyor. Dünya modasına yön veren giyim markalarından sonra dünyanın en ünlü ayakkabı markaları da İstanbul'da şube açmaya başladı. Hatırlarsanız kadınların ayakkabı tutkusunda önemli bir rol oynayan Manolo Blahnik'in koleksiyonu geçen ay Harvey Nichols İstanbul'da satılmaya başlanmış, markaya adını veren tasarımcı Manolo Blahnik şık bir davetle İstanbul'un elitleri ile tanışmıştı.

DAVETLİLER JEST YAPTI
Aslında Harvey Nichols'un Türkiye'deki en büyük rakibi olan Beymen, ayakkabı konusunda daha önce davranıp, kırmızı tabanları ile ayakkabı dünyasında devrim yaratan Christian Louboutin markasını 2006 sonbaharında İstanbul'un elitlerinin beğenisine sunmuştu. Geçen sonbahardan bu yana sessiz sedasız Beymen mağazalarının raflarını süsleyen ayakkabılar için perşembe günü görkemli bir davet verildi. Davetin şeref konuğu da markanın yaratıcısı Christian Louboutin'di. Hollywood yıldızları ve dünya sosyetesinin vazgeçilmez ayakkabı markasının Fransız tasarımcısı Christian Louboutin'in onuruna Nişantaşı Beymen mağazasında verilen davete, tabii ki sosyetikler akın etti. 'Beymen Kırmızı Gece' ismini taşıyan gecede konuklar, Louboutin'e jest yapıp onun kırmızı tabanlı ayakkabılarıyla gelmişlerdi. Ayakkabılarıyla kadınların kalbinde zaten taht kuran Louboutin, sempatik tavırlarıyla da herkesin beğenisini kazandı. Eşi Ümit Hanım ile birlikte gecenin ev sahipliğini yapan Boyner Holding Murahhas Azası Cem Boyner'in yeni imajı, Louboutin'in yeni sezon cicilerinden sonra gecenin en çok konuşulan konusuydu... Yıllar sonra tekrar sakal bırakmaya karar veren Cem Bey, yeni imajı ile ilk kez bu davette arzı-endam eyledi.