kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Nisan 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Serhat Fafal'la birlikte yaşayan Asena "Biz zaten evli gibiyiz" diyor.

Serhat sahnede gördüğü seksi Asena'yı istiyor

İLİŞKİLİ HABERLER
h
Serhat sahnede gördüğü seksi Asena'yı istiyor
* Asena özellikle son yıllarda çok güzelleşti. Estetik güzelliği mi bu?
Hiç kimse "Güzelsin" demedi bana! (Gülüyor) Yeni bir estetik yok; 12 sene önce yaptırdığım bir burun estetiğim var. Bir de 5 sene önce yamuk oldukları için dişlerimi yaptırmıştım. Doğru makyaj, doğru saç rengi, tarz oturdu. Zamanla yavaş yavaş buluyor insan tarzını.

* Her ne kadar dişi bir görüntünüz olsa da; bir 'Erkek Fatma'lık durumunuz da var. Bu bir koruma kalkanı mı?
Bunun sebebi yetişme tarzı. Biricik babaannemle büyüdüğüm için o beni, ben onu korurken bir takım hareketlerim sertleşmiş olabilir. Ben spor olarak da sert sporlar yapıyorum ama ruhum öyle değil. Gayet yumuşak ruhlu bir insanım.

* Sevgiliniz Serhat Fafal, bir röportajında sizin için 'Onur'un bazen sahnedeki Asena gibi olmasını istiyorum' demiş. Evdeki Asena nasıldır?
Sahnedeki kadınla evdeki kadın çok farklı. Hani eşleri tarafından bakımsız oldukları için aldatılan insanlar vardır ya; ben de evde öyleyim biraz!

* Makyaj filan yapmaz mısınız?
Aslında makyajı sevmem; Serhat'la tanıştığımda da makyaj yoktu yüzümde. O da zaten makyajlı halimi sevmiyor. O sahnedeki seksi kadını istiyor. Ben evde eşofmanla dolaşan bir kadın olduğum için; ara sıra topuklu ayakkabı, mini etek filan giyeyim istiyor.