kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

Tipi hiç benzemiyor asla Atatürk olamaz!

Mehmet Soyarslan (Özen Film):
Türk yapımcıların büyük bir kısmı Atatürk ile ilgili uluslararası bir film çekilmesi halinde Banderas'a kesinlikle teklif götürmeyeceklerini ve ünlü oyuncunun tipinin Atatürk'e hiç benzemediğini belirtiyor. Özen Film'in sahibi Mehmet Soyarslan bu konuda şöyle konuşuyor: "Banderas Atatürk'e çok da benzemiyor. Latin tipli biri. Yanık tenli, kahverengi gözlü. Kemik yapısı da Atatürk'e hiç benzemiyor. Daha gençken, belki Atatürk'ü anlatan bir filmde onu oynatmayı düşünebilirdim. Ama şimdi olmaz.

Murat Akdilek (Fida Film):
Antonio Banderas'ı oynatmayı düşünmem. Bu isim magazin yapımcılarının yani magazinde yapımcı olarak anılmak istenen kişilerin yıllar evvel Banderas popülerken ortaya attıkları bir isim. Atatürk'ü filmde oynayacak kişi, önce iyi bir oyuncu sonra da popüler olmalı. Ben böyle bir film yapsam; başarılı aktör Anthony Hopkins'i düşünürdüm. Yönetmen olarak da Ridley Scott'u...

Şükrü Avşar (Avşar Film):
Banderas hırslı ve son derece disiplinli bir oyuncu. Ona Atatürk rolünü versem biliyorum ki oturur Atatürk'ün tüm hayatını ezberler. En önemli özelliklerine, en belirgin davranışlarına, mimiklerine, konuşma tarzına, bakışlarına aylarca çalışır. Bu nedenle Antonio Banderas'a Atatürk rolünü teklif edebilirim.

Hayri Aslan (Limon Yapım):

Antonio Banderas'tan Atatürk olmaz. O kadar oyuncunun arasında Atatürk'ü andıran biri mutlaka bulunur. Ata'ya ondan daha çok benzeyenini bulurum. Antonio Banderas, Atatürk için yavan kaçar.

Şenol Zencir (Zero Film):
Ne alakası var Antonio Banderas ile Atatürk'ün! Antonio Banderas Atatürk filmine nasıl bir katkı sağlayabilir ki? Hiçbir katkı sağlayamaz. Ben böyle bir film çeksem kesinlikle onu oynatmam. Tipi hiçbir şekilde Atatürk'e benzemiyor. Oldu olacak Denzel Washington oynasın Atatürk'ü bari...
Haberin fotoğrafları