kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Nisan 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Evini terk ederek Bergama’daki annesinin yanına yerleşen Nazire Şenlendirici, "Hüsnü’ye büyü yapıldığını düşünüyorum" dedi.

10 yıl görüşmesek bile boşanmam!

BAŞAK ÇOKAN - MAGAZİN
Hüsnü Şenlendirici'nin 14 yıllık eşi Nazire Hanım "Boşanmayacağım" dedi ve ekledi: Hüsnü'nün beynini Deniz Seki dolduruyor; sürekli boşanması yönünde ona baskı yapıyor. Ama kocam bir süre gezip tozacak, sonra da bana geri dönecek!..
Klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici'nin 'geçimsizlik' gerekçesiyle açtığı boşanma davası; 14 yıllık eşi Nazire Şenlendirici'yi kızdırdı. Geçtiğimiz hafta iki çocuğuyla birlikte Bergama'daki annesinin yanına giden Nazire Hanım, "Kocamı 10 yıl dahi görmesem yine de boşanmayı düşünmüyorum. Deniz Hanım'a bu zevki yaşatmayacağım" dedi.

HÜSNÜ BÜYÜLÜ GİBİ!
Kocasının boşanma kararı hakkında sert açıklamalar yapan Nazire Şenlendirici, "Hüsnü'nün beynini Deniz Seki dolduruyor" diyerek şunları söyledi: "Ben nikahım olmadan beraberlik yaşayamam ama onlar nikahsız, karı-koca gibi yaşayacak ahlaki terbiyeye sahip. Ben kocamı seviyorum. Deniz Hanım sürekli olarak boşanması yönünde Hüsnü'ye baskı yapıyor. Ben Hüsnü'nün büyülendiğini düşünüyorum. Bu yüzden kocamın bir anlık ihtirasları için boşanacak değilim. Acaba Deniz Hanım, kocamı çocuklarından ayırdığı için, aşkını rahat rahat yaşayabileceğini mi sanıyor! Yuva yıkan birisi ne zaman mutlu olmuş ki, o olacak! Benim kocam saf bir adam; Deniz'den etkileniyor. Hüsnü pişman olup bana geri dönecek."

ANNESİ ONU REDDETTİ
Nazire Hanım, geçtiğimiz hafta 'Herkes Yanlış Biliyor' programına katılan Hüsnü Şenlendirici'nin "Anneme torununu göstermedi" sözlerine de karşılık verdi. "Hüsnü bana iftira atacağına kendisine baksın" diyerek şu açıklamaları yaptı: "Yılllardır annesine bakmıyor; kadıncağız tek başına yaşıyor. Benimle ilgili suçlayacağı bir şey olmadığı için bunu bahane ediyor. Deniz ile bir araya gelip bana oyun yapıyorlar. Annesi bile oğlunun yaptıklarından ve hatalarından bıktı; oğlunu evlatlıktan reddetti. O yüzden Hüsnü önce annesine sahip çıksın; sonra bana laf söylesin."
Haberin fotoğrafları