kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC

En Yeni Yöntemler

VELASMOOTH
Selülit konusunda dünyada geliştirilen ve FDA onaylı en etkili yöntem. Güvenli ve etkili bir şekilde selülitleri yüzde 80 oranında yok ediyor, bi-polar radyo frekansı ve kızılötesi ışığın birleşimiyle cilt yüzeyinde etkili ve güvenli bir iyileşme sağlıyor.

SMARTLIPO
Bir diğer adıyla Lazer mezoterapi, bölgesel olarak incelmeyi amaçlayan hastaların tedavisinde devreye giriyor. Vücudun karın, kalça, bacak ve kol gibi birçok bölgesine lipolize benzer bir biçimde yağlar lazer ile yok ediliyor. Lokal anestezi ile uygulanabiliyor. Liposuction'a önemli bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

THREE ACTIVE SELÜLİT
Sıkılaştırma, incelme ve selülit tedavisini aynı anda gerçekleştiren yöntem, on seansta gözle görülür iyileşme gerçekleştiriyor. Selüliti kıran hafif bir emici masaj ile aynı anda diyot lazeri cilt altı selülit oluşturan bantlara aktarılıyor. Bunlara ek olarak başlığında bulunan 'kriyo' sayesinde acısız ve sadece rahatlama hissi veren bir uygulama oluyor. Hafif emici masaj ciltte dolaşımı hızlandırıp selülit bantlarını kırarken, üzerinde barındırdığı soft diyot lazer ile cilt kolajen miktarında artma ve sıkılaşma sağlıyor. Lazer ayrıca yüzeyi yağ dokusu üzerinde eritici etkisi ile selülitleri azaltıyor.

SLIM-UP DRENAJ
Basınç masajı ise vücuttaki lenf noktalarından başlayarak yapılan basınçlı uyarılarla ayak tabanından göğüs altına kadar uygulanan bir basınç terapisi. Çeşitli hastalıklardan kaynaklanan ödemi yok ediyor, selülitlere karşı çözüm sunuyor.

POWER PLATE
Vücuda güçlü bir vibrasyon uygulayarak kasları çalıştıran, selülit oluşumunu engellemeye ve selüliti azaltmaya yardımcı olan Power Plate, farklı duruş şekilleriyle sadece on dakikada selülit olan bölgelerde etkili bir egzersiz olanağı sağlıyor.