kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Başrol oyuncusu Mehmet Kurtuluş’un nişanlısı Desire Nobash ile birlikte geldiği galaya Mehmet Günsur da katıldı.

Seyirci 'Pars'ı sevecek bu film çok izlenecek

Öner ÖNGÜN
Uyuşturucu sorununu konu alan 'Pars-Kiraz Operasyonu' adlı filmin galası önceki akşam yapıldı. Filmin yönetmeni Osman Sınav, "Galaya iki bin kişi geldi. Eminim sinemaya da çok sayıda seyirci gelecek. Seyirci bu filmi sevecek" diye konuştu..
İLİŞKİLİ HABERLER
h
Seyirci 'Pars'ı sevecek bu film çok izlenecek
Yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın üstlendiği 'Pars-Kiraz 'Operasyonu' adlı filmin galası önceki akşam TİM Show Center'da yapıldı. Aralarında Mehmet Kurtuluş, Nida Şafak, Selçuk Yöntem, Murat Daltaban, Pelin Batu, Uğur Polat ve Udo Kier'in de bulunduğu oyuncuların rol aldığı filmin galasına yaklaşık 2 bin davetli katıldı. Çekimleri İstanbul, Amsterdam ve Malta'da yapılan filmin galasına katılanlar arasında Rebekka-Sinan Çetin, Ebru Cündübeyoğlu- Güçlü Mete, Zeynep Beşerler-Kenan İmirzalıoğlu çiftlerinin yanı sıra Irmak Ünal, Güneri Civaoğlu, Doğa Rutkay, Sinem Bayer, Özgü Namal, Selin Demiratar ve Sema Öztürk de vardı.

Kısmet Mehmet'eymiş
Osman Sınav, 20 Nisan'da vizyona girecek olan ve uyuşturucunun okullara girişini konu eden filmle ilgili, "Profesyonel bir iş yaptık. Eminim seyirci sayımız iyi olacak" dedi. Sınav, Kenan İmirzalıoğlu'na filmin başrolünü teklif edip etmediği yönündeki sorulara ise şöyle cevap verdi: "Kenan benim kardeşim, oğlum. O da, Mehmet Kurtuluş da çok değerli oyuncular. Biz bu filme başlarken Kenan 'Yandım Ali' filmini çekiyordu. Demek ki kısmet Mehmet'eymiş."
Haberin fotoğrafları