|
|
|
|
|
|
Fasıl eşliğinde iftar
Swissotel'in içinde bulunan Naz Turkish Cuisine, Ramazan ayı boyunca mönüsüyle, ortamıyla ve hizmetiyle, 'ağız tadıyla' bir iftar keyfi vaat ediyor.
Swissotel The Bosphorus İstanbul'da bulunan Türk restoranı 'Taşlık', Swissotel Ziyafet Satış Müdürü ve Sepetçiler Kasrı İşletmecisi Bülent Aydın tarafından yenilenerek 'Naz Turkish Cuisine' adı altında hizmet vermeye başladı. Mimar Bülent Özyurt'un danışmanlığında, canlı renklerin son derece sade ve şık görünüme büründüğü ve günümüz modern çizgisini yansıtan restoran, Türk mutfağında bir ilk. Türk mutfağının 'Fine Dining'i olarak adlandırabilecek servis ve kalite anlayışı ile alışılan damak zevkinin ve lezzetlerinin yanı sıra, yepyeni bir konsept ile kapılarını açtı.
HER GÜN AÇIK 120 kişilik kapasiteye sahip olan 'Naz Turkish Cuisine', Ramazan ayı boyunca iftar keyfinin "fasıl" eşliğinde yaşanabileceği, geleneksel Türk mutfağı ile sizlere hizmet veriyor. Mutfak şefi Gözde Aydın'ın özel Ramazan mönüsündeki tavsiyeleri arasında yaprak sarması, patlıcan salatası, imam bayıldı, odun fırının lezzetiyle pide ve ekmek çeşitleri, lahmacun var. Her güne özel hazırlanan ev yemekleri, kömür ateşinde hazırlanan ızgara ve kebap çeşitleri, değişik bir sunumla hünkar beğendi ve Naz Turkish Cuisine'e özel ballı muz gibi lezzetler de mutlaka denenmeli... Haftanın her günü açık olan restoran, öğlen 12.00-14.30 saatleri ve Ramazan boyunca da iftar saatinde ve ayrıca akşam yemeklerinde hizmet veriyor. Naz Turkish Cuisine - Swissotel, Beşiktaş / Tel: (0212) 326 11 75 - 76
|
|
|
|
|
|
|
|
|