kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Dosyalar
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
  » Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Otomobil
    Sinema
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ekranda herkes başarılı olamaz
Ekranda herkes başarılı olamaz

Ünlüler Çiftliği'nin güzel sunucusu Seray Sever, ekranda en çok 'erkeksi kadınlar' ve 'kadınsı erkekler'in tuttuğunu söylüyor. Seda Sayan, Tarkan ve Özcan Deniz gibi her iki cinse de hitap eden isimlerin avantajlı olduğunun altını çiziyor.

Son günlerde farklı işlerle karşımıza çıkıyor Seray Sever. Ünlüler Çiftliği'nin ikinci serisinin sunuculuğunu üstlenen Sever, yeni yayın dönemi ile birlikte eski ismiyle 'Çocuklar Duymasın', yeni ismiyle 'Çocuklar Ne Olacak'da komşu teyzeyi canlandırıyor. İkinci seri Ünlüler Çiftliği'nin çok daha ilginç olduğunu düşünen güzel sunucu, kendisinin de büyük heyecan duyduğunu söylüyor. Kendisini bazen arabulucu, bazen de kışkırtıcı olarak görse de... Bir dönem şan dersleri almaya başlayan ama yoğun temposu nedeniyle ara vermek zorunda kalan Seray Sever, derslere yeniden başladığını, ama niyetinin asla şarkıcı olmak olmadığını anlatıyor. Tek istediği güzel müzik albümleri hazırlayıp kliplerinin izlenmesi ve bütün bunların ileride elinde anı olarak kalması...

* Bu kadar yoğun tempoya nasıl yetişiyorsunuz? Hafta içinde 3-4 günüm boş bile kalıyor. Her hafta kendim gidip ünlülerle röportajlar yapıyorum. Bir de oradaki yaşam ile ilgili daha çok bilgi sahibi oluyorum. Yayında bütün ipleri elinde bulundurman gerekiyor. Sonuçta ben de onlardan biri olduğum için benimle daha rahat konuşuyorlar. Bir de Bağdat Caddesi'nde solaryum ve güzellik merkezi açtım. Meditasyon yaparım, gruplarım vardı. En son iki sene önce arınma programlarına giriyordum. Şu anda tai ve yoga üzerinde çalışıyorum. Seanslardan sonra sanki sakinleştirici almış gibi oluyorsun. Değişimime kimse inanamıyor.

KADINLARI DAHA ÇOK TUTUYOR
* Ünlüler Çiftliği'nde favoriniz kim?
Toprak Sergen herkese yardım ettiği için bana biraz daha yakın geliyor. Kadınlar da çok iyi çalışıyor. Son gittiğimde Tuğba Altıntop ineklerin pisliğini temizliyordu. Ferhat devamlı eğlence peşinde, ilk günde bavulları taşımamak için kaçtı. Hilal ile aralarında sürekli bir diyalog var. Hilal gerçekten çok kızıyor ama Ferhat ona cilve yapıldığını düşünüyor. Kadınları daha çok tutuyorum. Banu Alkan'a acayip sevgi duydum, kendi halinde bir insan. Sürekli Güllü ile bir atışma halinde, ama Afrodit'den yer silmesini bekleyemezsin. Yaptığı zaman bana göre tuhaf olur. Hiç kimseyi taktığı yok. Herkes çalışırken Banu Alkan'ı hamakta sallanırken, ya da güneşin altında keyif yaparken görebiliyorsunuz.

* Çiftlikte kim kiminle kavga ediyor? İlk günde Toprak Sergen İsmet Özhan ile, Banu Alkan ile Güllü, ondan sonra Hilal Cebeci ile Güllü kavga edip tekrar barıştı. Ferhat Güzel ile Hilal Cebeci devamlı tartışıyor. Hilal, Ferhat'tan çok rahatsız oluyor, 'Seni dışarıda sıkıştırırlar' diyor. Ancak Ferhat bunu anlayacak gibi değil. Ceylan geçen gün canlı yayında Ferhat Güzel'e "Burada bir öküz var" dedi. Ama bir şey olmadı. Önümüzdeki günlerde hepsinin kokusu ortaya çıkacak.

* Son günlerde kendinizi gece hayatına vurdunuz. Hemen hemen her gece bir yerde eğleniyorsunuz... Ben yazın çok yoğun çalıştığım için bir süre her şeyden uzak kaldım. Bir dönem prensip olarak dışarıya çıkmadım. Kendi işimle varolayım diye. Ama evde oturmanın da bir limiti var. Şu an vaktim olduğu için gezmek hoşuma gidiyor. Belki bir sevgilim olsa, evde onun dizinin dibinde otururum. Ben sosyal bir insanım. Elimden geldiği zaman çeşitli aktiviteler içinde olmak istiyorum. Hiçbir zaman içmedim, o yüzden çok keyifli eğleniyorum. Artık Ramazan olduğu için sinema ve akşam yemeklerine gitmeyi tercih ediyorum.

* Kız kıza çıkmak 'aranıyor' gibi gözükmüyor mu? Ben öyle bir intiba bıraktığımı düşünmüyorum. Ancak artık bir sevgili ihtiyacı duyuyorum. Başarılı oluyorsun ve sevinçlerini paylaşacağın, yanında sana destek veren birini göremiyorsun. Benim playboy tarzı adamlarla zaten işim olmaz. Ekmeğini helal şekilde kazanan biri benim tercihim. Artık aşık olmak istiyorum. İşlerimin arasında sevgilimi arayıp deşarj olmak istiyorum.

* Pamir Demirtaş ile birlikte görülmeye başladınız. Aranızda aşk yok mu? Pamir ile beni geçtiğimiz günlerde yakın bir arkadaşım tanıştırdı. Çok iyi arkadaş olduk. Aramızda özel olarak hiçbir şey yok. Açık kapı bile bırakmıyorum. 'Yarın, öbür gün belki olabilir' demiyorum. Film işi ile ilgilendiği için aramızda konuşulacak çok konu var. Birlikte görünmekten çekindiğim bir insan değil. Kimseden korkum yok, eğer gerçekten sevgilim olsa ortaya çıkıp söylerim.

* Osman Sınav'dan garanti bir rol almışsınız... Öyle haberler çıkıyor. Ben de gülüp geçiyorum. Öyle bir şey olsa kendim çıkıp söylerim. Daha filmin altyapıları yapılıyor. Neyin ne olacağı belli değil. Bana şimdiye kadar teklif gelmedi. Ama teklif gelirse kabul ederim.

ÖLDÜĞÜMÜ SON ANDA ÖĞRENDİM
* 'Kurtlar Vadisi' bir aile dizisi olduğu için mi siz öldürüldünüz?
Senarist, başrol oyuncusunun ağabeyi olunca çok zor. Çünkü her gün aynı gerginlik var. Orada abi-kardeş dışında birbirine sarılmış bir grup var. Dolayısıyla sen ne kadar diziye devam edersen et, hep bunun dışında kalacaksın. Beklemediğim anda ölümüm beni bile yıktı. Çünkü o karakter daha uzun gidebilirdi. Ama bana, 'Dizinin önünün açılması için seni öldürdük' dediler. Zaten dizinin önü açıktı.

* Bir gün önce söylemeleri size üzmedi mi? Nasıl üzmez... Birçok proje teklifini geri çevirmiştim. Yapabileceğim işler vardı ve onların hiçbirini kabul etmemiştim. Birçoğumuzun Polat Alemdar'ı yıldız yapmak için kullanıldığını gördük. Dizi yeni başladığı zaman Polat Alemdar hiçbir tecrübesi olmadığı için belki bir çekimi 35 kere tekrarlamak gerikiyordu. Ama daha sonra alışınca bizlere ihtiyaç kalmadı. Oktay da benimle aynı sorunu yaşadı. Osman Sınav da çok önemli bir projesini bıkarıp gitmek zorunda kaldı.

* Kadından şovmen olmayacağına inanıyor musunuz? Bence şu an ekranda iş yapan, 'erkeksi kadınlar' ve 'kadınsı erkekler'. Her iki cinsi de ekrana çeken insanlar bu işi daha iyi yapıyor. Kadınsan hoş, cazibeli bir görüntün olabilir ama sözünü dinletebilmelisin. Erkeklerde ise tam tersi. Gerektiğinde bakışı, duruşu, dudak haraketleri ile kadınsı durabilen ve erkekleri de çekebilen erkekler başarılı. Tarkan ve Özcan Deniz mesela, her iki cinsi de çekebilen isimler. Erkekler de hayran onlara...

* Tarkan ve Özcan'ı farklı mı görüyorsunuz? Cinsel anlamda konuşmuyorum. Kadınlardan da Seda Sayan var. Kadın, ama erkek gibi konuşuyor. Yeri geldiği zaman masaya vuruyor. Bu hem kadını, hem de erkeği çekiyor. Star olmak için her iki cinsi de çekmek gerek.

* Şarkıcılığa da merak saldınız galiba... İşlerim yoğunlaşınca şan derslerimi bırakmıştım. Şimdi tekrar başladım. Sahneye çıkmaya niyetim yok, ama bir albüm yapmak istiyorum. Şarkıcı olarak anılmak istemiyorum, sadece güzel bir albümüm olsun istiyorum. Ama hedefim hiçbir zaman şarkıcı olmak değil. Ancak klibim döner. Yaşlandığım zaman bende bir anı olarak kalmasını istiyorum.

TAYFUN TOPAL Magazin

DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
 MTV'de Latin rüzgârı
 Emrah'ı taklit pahalıya patladı
 Aşkları tam gaz
 Pilates'le incelecek
 İsveç Sarayı'nda damat krizi
 Çekim sonrası güneş sefası
 Estetik tartışması yıldızları kapıştırdı
Şair şairi telif hakkı için mahkum ettirdi
Şair şairi telif hakkı için mahkum ettirdi
Murathan Mungan, hazırladıkları antolojilerde şiirlerini izinsiz...
Kadının birinci zaafı annelik, ikincisi aşk
Kadının birinci zaafı annelik, ikincisi aşk
'Ayşegül' adını verdiği serinin ikinci kitabında yönetici düzeyinde...
Alaattin Çakıcı Dosyası
Avusturya'nın iade ettiği Alaattin Çakıcı 14 Ekim 2004 tarihinde 5...
AB'nin Türkiye Tavsiye Raporu
1- Giriş
AB-Türkiye ilişkilerinin tarihi uzun. 1963'te...
Cumhurbaşkanı yeni TCK'yı onayladı, 12 Ekim 2004
TBMM'nin iki kez olağanüstü toplanarak, görüşüp kabul ettiği Türk...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.