* Gelecekle ilgili planlarınız nedir? Şu anda tava yoğurdu konusuna ağırlık verdik. En güzel yoğurt geniş ve derinliği az olan kaplarda yapılır. Böylece fazla sulanması önlenir ve çatlamaz.
* İyi peynirin sırrı nedir? Bir kere sütten kaçmayacaksınız. 17 kiloluk iyi peynir için 110 kilo süt kullanıyoruz. Böyle olunca fiyatlar daha yukarıda kalıyor ama kaliteden ödün verirseniz sonunda pazarı kaybedersiniz. 60-70 kilodan da peynir yapan var ama o zaman peynir su içinde kalıyor. Bir de peynirin tuz oranına dikkat etmek gerekir. Bir teneke peynirde tuz oranı yüzde 4 olmalı. Ben yaptığım ürünü beğenmezsem hiç kimseye satmam. Bazı firmalar 5 kat su tutucu özelliğinden dolayı jelatin kullanarak 60-70 kilo sütten peynir yapıyor ama olmuyor.