kapat
20.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Trabzon maçı 26 Mart'ta
Eerelenen Trabzon-G.Saray maçının 26 Mart'ta yapılacağı öğrenildi. Böylece G.Saray, 23 Mart'ta Bursa maçını oynadıktan üç gün sonra Trabzon'da sahaya çıkacak. Aynı tarihteki Güney Kore-Türkiye maçına iki takımdan da oyuncu alınmayacak

3 Trilyon lira çime gömüldü
G.Saray Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken 3 trilyon 240 milyar liradan da oldu. Sarı-kırmızılılar Barcelona'yı yenip çeyrek finale çıksaydı, UEFA'dan 4 milyon İsviçre Frangı tur primi alıp, galip geldiği için de 500 bin İsviçre Frangı'nı kasasına koyacaktı.

Bir yudum Halit Kıvanç
Atv'de yayınlanan Bir Yudum İnsan bu kez 'Türkiye'nin profesyonel gevezesi' Halit Kıvanç'ın yaşamını ekranlara getiriyor. Nebil Özgentürk'ün hazırlayıp sunduğu program bu akşam 23.30'da başlayacak. Yarım asır boyunca heyecan dozu yüksek maçları önce radyoda, sonra televizyonda anlatan, çeşitli programlar sunan, televizyon geçmişi TRT'den daha eski olan, Türkçe'yi kullanmaktaki özeniyle Türk Dil Kurumu Ödülü'ne layık görülen Halit Kıvanç, bu akşam milyonlara konuk olacak. Sakın kaçırmayın.

Efes'in kader maçı
Efes Pilsen, Avrupa Ligi'nde, Final Four için, kader maçına çıkıyor. Lacivert-beyazlılar bu akşam Rusya'da Ural Great ile karşı karşıya gelecek. NTV'den naklen yayınlanacak karşılaşmanın başlama saati 16.30. Kuzey Ligi'nde mücadele eden F.Bahçe ise Haldun Alagaş Spor Salonu'nda 18.30'da Ukrayna ekibi Odessa ile karşı karşıya gelecek.

Eczacı'da operasyon
Voleybol BayanlarfAvrupafŞampiyonlar Ligi dörtlü finalinde başarısız sonuçlar alan Eczacıbaşıftakımında antrenör Andrzej Niemczyk ve yardımcısı Atay Doğu'nun sözleşmelerifkarşılıklıfolarakffeshfedildi. Eczacıbaşı Kulübü'nden yapılan açıklamada,fA Takım antrenörlüğünü sezon sonuna kadar Altyapı Direktörü Mehmet Bedestenlioğlu'nun üstleneceğifbildirildi.f

Denizli finale talip
Denizli Başkanı Mustafa Baysal, Türkiye Kupası final maçının Denizli'de oynanması için Futbol Federasyonu'na başvurdu. Baysal,fbirkaç ay önceftrafikfkazasındafyaşamınıfyitirenfDenizlisporluffutbolcufDoğan Seyfi'nin acısını birfnebzefhafifletmekfiçinfTürkiyefKupası'nı müzelerine götürmeyi arzufettiklerini,fancakfbufisteği gerçekleştiremediklerinifbelirtirken, "Kupa finalininfDenizli'defoynanmasını Doğan Seyfi için istiyoruz" dedi.

Kırkpınar 90 ülkede
24-30 Haziran tarihleri arasında bu yıl, 641'incisi düzenlenecek tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Eurosport tarafından 90 ülkede yayınlanacak. Eurosport yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucunda, TV kanalının güreşleri 90 ülkede, 128 televizyon kanalına aktaracağı öğrenildi.

İstanbul'a müjde
İstanbul'da, "100 Gönüllü, 100 Tesis" projesi kapsamında temeli 5 Mayıs 2001'de atılan Yakacık İTO Spor Salonu, bugün, Devlet Bakanı Fikret Ünlü tarafından açılacak. Törene, Vali Erol Çakır ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Vedat Bayram da katılacak.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır