kapat
20.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Serdengeçti'nin hapse girmeye niyeti yok!
dMerkez Bankası Başkanı Süreyya Serdengeçti, ihracatçıdan siyasetçiye, sanayiciden iktisatçıya her kesime "Benim görevim fiyat istikrarı sağlamak" diyerek tavrını ortaya koydu. İhracatçılara, "Yasayı yeniden okusunlar. Benim ihracatı desteklemek gibi bir görevim yok. Merkez Bankası'nın görevi fiyat istikrarı sağlamak" diyen Serdengeçti...
Tüm Metin

  ANAP-DYP 'barış'ta birleşti
Vergide beyaz sayfa" önerisi, merkez sağın iki partisi ANAP'la DYP'yi aynı noktada buluşturdu. ANAP İstanbul Milletvekili Nesrin Nas'ın, "Üzerinde çalıştık. Devletle mükellef barıştırılmalı" çağrısı DYP'de de yankısını buldu. Eski bir maliyeci olan DYP Bursa Milletvekili Oğuz Tezmen, "Vergi affı bizim de önceliklerimiz arasında" dedi.
Tüm Metin

  Bush'tan küçüklere vergi kolaylığı
10 yıllık bir süreyi kapsayacak reform 117 milyar dolardan daha fazla miktarda bir vergi tutarı için geçerli olacak. Cumhuriyetçi Başkan'ın bu önerisine karşı çıkan demokrat liderler, küçük şirketleri korumak için yapılacak vergi reformunun devlet bütçesinde tahmin edilenden daha büyük bir bütçe açığına sebep olacağını belirtiyor.
Tüm Metin

  Şimdi Tariş'e ne olacak?
TMSF'nin Tarişbank'tan geri istediği ve faizi ile birlikte 90 trilyonu bulan alacağı için bugün süre doluyor. Tariş Zeytinyağı Birliği Başkanı Cahit Çetin, söz konusu parayı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) aktarmalarının mümkün olmadığını açıklarken gözler Fon'a çevrildi. Bankanın içine koyduğu 55 trilyonu faizi ile birlikte talep eden Fon'un ...
Tüm Metin

  BDDK bankacılarla buluştu
BDDK kanadı, bankaların bilançoları üzerindeki ilk inceleme sonuçlarını görmeden bir karar vermek istemediklerini özellikle hissettirerek, "Çalışmalarımız devam ediyor" demekle yetindiler.
Tüm Metin

  Hazine ihalesine yoğun ilgi
İhalede net satış tutarı 1.3 katrilyon olurken, tahvillerin dönemsel faiz oranı yüzde 15.59 oldu. Önceki günkü ihalede oluşan fazi oranı, dün yapılan değişken faizli devlet tahvili ile 18 Haziran 2001'de gerçekleştirilen takas işlemi karşılığında ihraç edilen 1-2 yıl vadeli değişken faizli TL cinsinden tahvillerin kupon oranını belirlemek için kullanılacak.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır