kapat
20.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün çalışma ve grup bilinciniz çok yüksek. Zorlandığınız konularda arkadaşlarınızdan destek almaya çekinmeyin. Kendinizi katılabileceğiniz çalışmalarda çok iyi ifade edebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Parasal konuların ön planda olacağı bir gün. Çelişkiler yaşayabilirsiniz. Yeni girişimler için çok elverişli bir zaman sayılmasa bile planlamak için uygun. Yatırımlarınızı yaparken risk almaktan kaçının.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bu gün burcunuzda seyreden Ay her konuda enerjik ve girişimci bir yapıyla hareket edebileceğinizi belirtiyor. Yaratıcı düşüncelerinizde maksimum yararlanabileceğiniz bir günde bulunduğunuzu vurgulamakta.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
İç gerilimlerinizin çok azalacağı ve kendinizle barışık olabileceğiniz bir gündesiniz. Her türlü planın sonuçları alınabilir. Arkadaşlarınızla birlikte yürüttüğünüz işleriniz başarı vaadediyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Kendinizi sosyal ortamlarda mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe yönelik planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Ortak çalışmalarda başarı var.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Kariyeriniz konusunda güçlü motivasyonlara sahip olabilirsiniz. Otoritelerin dikkatini çekerek beğeni kazanabilmeniz mümkün. İşleriniz yoğun ve yolculuğa çıkabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Seyahatlere ve yeni konularla gelebilecek fırsatlara açıksınız. Gezegenlerin enerjisi size eğitim ve ticaretle ilgili konularda fırsatlar getirebilir. Bu fırsatları değerlendirirken yolunuz açık olacak.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Para ve ortak mallarla ilgili kararlar almak bu gün sizi zaman zaman sıkabilir ve yorulmanıza neden olabilir. Zaman zaman sizi tereddütte bırakabilecek etkiler var. Yeni ortamlara girebilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Tek başınıza hareket etmekten zevk almayacağınız bir gün. Eşiniz ya da sevgilinizle birbirinize her konuda destek olabilir değişen şartlara birlikte uyum sağlayabilirsiniz. Yatırımlar için olumlu bir gün.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Karar almak ve yeni girişimlerde bulmaktan kaçınmayın. Son derece olumlu sonuçlar verebilir. Ama iş yerinizde oluşabilecek rekabetlere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Aşk yaşamınızda gerginliklere açık olsanız da enerjinizi olumlu yönlendirebilirseniz. Özel yaşamınızla ilgili önemli ve çok enteresan gelişmeler gündeme gelebilir. Sürprizlere karşı hazırlıklı olun.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ev ve aile yaşantınızda zaman zaman gerilim yaratabilevek etkiler alıyorsunuz. Kendinizi sevdiklerinize çok iyi ifade edebileceğiniz bir devredesiniz. Eğlenceli yolculuklar ve davetler gündemde.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır