kapat
20.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Cimbom'dan buruk veda
Tarihi bir gece daha yaşıyordu Ali Sami Yen Stadı. Statta on binler, televizyon başında milyonlar tek yürek olmuş, Cimbom'un çeyrek final vizesini almasını bekliyordu Barcelona karşısında. Maça da hızlı başladı Cimbom. 13.saniyede Arif'in uzaktan şutu dışarı giderken rakibe bir korku veriyordu G.Saray.
Tüm Metin

  Terim'i bırakın artık
Ceza alırız korkusuyla oynadık. Ancak şunu belirteyim ki, bugüne kadar çok iyi oynadık. Aslında bu maçta da iyi organize olduk. Mondragon'un elinden kaçırdığı topla şanssız bir gol yedik. Çok telaşlıydık. Kendimizi bu maça tam olarak hazırlayamamızdı. Yine de futbolcularımı tebrik ediyorum" dedi.
Tüm Metin

  Savaş baltası
Cansun'un Jardel transferini büyük fedakârlıklarla gerçekleştirdiğini açıklaması üzerine "28 saat havada kalmakla futboldan anlıyor sayılmak mümkün değil. Ben Hagi ve Popescu'nun transferini gerçekleştirmiş bir yöneticiyim. Öte yandan Cansun tribünden geldiğini her fırsatta ifade ediyor.
Tüm Metin

  Liverpool'a piyango
G.Saray'ın grubunda Barcelona'nın yanısıra Roma'yı 2-0 mağlup eden Liverpool çeyrek finale çıktı. İtalya'daki ilk maçta rakibiyle 1-1 berabere kalan İngiliz ekibi karşılaşmaya hızlı başladı. Liverpool'un 7. dakikada kazandığı penaltıyı Litmanen gole çevirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.
Tüm Metin

  Arkanızdayım
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün yönetici Osman Yalçın ile birlikte Samandıra Tesisleri'ne giderek futbolcularla birlikte öğle yemeği yedi. Yemekte kısa bir konuşma yapan Yıldırım, "Malatya beraberliğini kafanıza takmayın. Evet çok önemli 2 puan kaybettik. Ama ben sizin bunu telafi edeceğinize inanıyorum.
Tüm Metin

  Tehdide Fenerli kardeş tepkisi
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz ile kardeşi Turgut Yılmaz'ı arayarak, konuyla hiçbir yöneticinin ilgisi olmadığını belirtti ve pankart için özür diledi. Fenerbahçe kongre üyesi olan Turgut Yılmaz ise "Ağabeyim G.Saraylı ise ben de F.Bahçeli'yim.
Tüm Metin

  Erken Kamp
Alman hoca, Cuma günkü maç için bekar oyuncuları Çarşamba gününden kampa alacak. Bu arada gribe yakalanan Rüştü, Ogün ve Mirkoviç, buna rağmen idmanlara çıkıyor.
Tüm Metin

  Denizli'ye hücum
Ligin ilk yarısının bitiminden sonra Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mustafa Denizli, bir anda Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen tekliflerle istenen adam oldu. Kıtanın önde gelen futbol ülkelerinin önemli kulüpleri, menajerler aracılığıyla Denizli ile temasa geçiyor.
Tüm Metin

  Koltuk savaşı vermiyoruz
Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, 31 Mart'ta yapılacak ve başkan adayı olduğu seçim kongresinin çalışmalarına başladı. Bilgili, Etiler'deki seçim merkezinde kongre üyelerine bir kokteyl verdi. Gelecek haftadan itibaren projeleriyle ilgili olarak hem kongre üyelerini hem de basını bilgilendireceklerini söyleyen Bilgili...
Tüm Metin

  Bir puan bile kaybedemeyiz
Geçen hafta kendi sahasında Denizlispor ile berabere kalan Beşiktaş'ın yıldızı Tümer, artık çok kritik bir döneme girdiklerini söyledi. Çok can alıcı puanlar kaybettik. Ama bundan sonraki dönemde bunların telafisi yok. 1 puan bile kaybedemeyiz. Hedefimiz 7 maçı da kazanıp 21 puan toplamak.
Tüm Metin

  Portland fırtına gibi
Michael Jordan'ın sakatlığından sonra peş peşe kötü sonuçlar alan ve play-off'a katılmayı tehlikeye atan Washington Wizards, Golden State Warriors'ı deplasmanda 99-96 mağlup etmesini bildi. Chris Whitney 20, Richard Hamilton 17 sayı ürettiler. Golden State'te ise Arenas'ın 25 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Atv'de yayınlanan Bir Yudum İnsan bu kez 'Türkiye'nin profesyonel gevezesi' Halit Kıvanç'ın yaşamını ekranlara getiriyor. Nebil Özgentürk'ün hazırlayıp sunduğu program bu akşam 23.30'da başlayacak. Yarım asır boyunca heyecan dozu yüksek maçları önce radyoda, sonra televizyonda anlatan...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır