kapat
20.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Kocama sadık kaldım diye hayıflanıyorum
Ender Mermerci 10 yıl önce yaşamını yitiren Mehmet Mermerci'nin eşi. Akfil Tekstil'in kızlarıyla birlikte ortağı. Hemen hatırlayacağınız "klasikleşen" bir pozları var kızlarıyla birlikte. Uzun saçlı, boncuk gözlü 3 güzel kız ve onlar kadar güzel anneleri...Ender Hanım hakkında en çok şu söyleniyor:
Tüm Metin

  Davula vur derdini unut
Müzik... Paylaşım, huzur, yoğun ve yorucu olandan vücudun ve beynin arınması, sinerji oluşturmak ve notaların vuruşların yaydığı tutkuyu hissetmek. Yaşarken baş etmekte zorlandığımız hayatın ritmini avuçlarımızda bulmak ve ona yön vermek. Düşüncesi bile rahatlatıcı, bunu yaşamak ise ulaşılmaz değil.
Tüm Metin

  Evlilikleri çatırdıyor mu?
28 Ağustos tarihinde Mehmet Ali Erbil'in Ankara'daki gizli nikahı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nefise Karatay ile devam eden inişli çıkışlı beraberliğinin bitmesiyle kendini yepyeni bir aşkın içinde bulan Erbil, hiç vakit kaybetmeden Sedef Erbil'i nikah masasına oturtmayı başarmıştı.
Tüm Metin

  Armut dibine düşermiş!
Dekolte sahne kıyafeti ile gözlere de hitap eden Burcu, sesinin beğenildiğini ve iyi tepkiler aldığını söyledi. Magazin servisinin acar muhabiri Özay Oral, Burcu Egesoy'a bir eğitim alıp almadığını sormuş: Aldığı yanıt ilginç. "Annemin desteği ile sahnelerde şansımı denemeye karar verdim. Alt yapı için ders almama gerek yok.
Tüm Metin

  İki çocuğum olmasını istiyorum
Cuma günü gazeteye ziyaretimize geldi Yasemin. Onu konuşturmak çok zordur. Neredeyse medyanın içinde büyüdü ama hakkında çıkacak haberler konusunda çok takıntılıdır. Sohbet ederken benim çaktırmadan soru sormaya başladığımı görünce hemen paniğe kapıldı. "Ne olur Kemal Bey'in adını hiç telaffuz etmeyelim.
Tüm Metin

  Seçim tamam...Sıra eğitimde
Maslak Princess Hotel'de yapılan elemelere katılmaya hak kazanan 600 genç kız, Turnike hostesi olmak için tam üç elemeden geçti. Ekranda verdikleri görüntü ve sıcaklığın birinci kıstas olarak değerlendirildiği, diksiyonun ise önemli bir artı kazandırdığı elemelerin finalinde 17 genç kız hostes adayı olarak...
Tüm Metin

  İbo, Deniz'e kafayı taktı
Deniz, geçtiğimiz cumartesi gecesi, işletmesini üstlendiği Polo 13'te sahne alan ve yakın arkadaşı olan Cenk Eren ile birlikte Maksim'e gitti. Deniz Akkaya, bir süre radyosunda çalıştığı ve her fırsatta sesini ve yorumunu ne kadar çok sevdiğini dile getirdiği İbrahim Tatlıses'i sahnede, orkestra eşliğinde dinlemek istemişti.
Tüm Metin

  Gülben Ergen: Ben o şarkıya talip olmadım
Sanatçı bu reklam filminden ne kadar ücret aldığını bir sır gibi sakladı. Ergen'in gazetecilerle sohbeti sırasında söz dönüp dolaşıp İlhan Şeşen'in "Neler Oluyor Bize" şarkısına geldi. Sanatçı, günlerdir devam eden 'Bu şarkıyı Hülya Avşar da istiyor, Gülben Ergen de' tartışmalarına son noktayı koydu...
Tüm Metin

  Kadını mutsuzluk şişmanlatıyor
Ne zaman başladınız diyete ve kaç kilo verdiniz? 2 yıl oldu. Yaklaşık 30 kilo verdim. Diyete başladığınızda kaç kiloydunuz şimdi kaç kilosunuz? 86 kiloya çıkmıştım. Küçük bir dünya gibiydim. Şimdi 58 kiloyum. Genç kızlık halime döndüm. Nasıl karar verdiniz kilo vermeye, Hiç gözünüzde büyümedi mi?
Tüm Metin

  Sevişmek için 10 neden
Cinsellik, beyinde endorfin hormonunun üretimini artırıyor. Bu kimyasal molekül, dopamin ve serotonin hormonları ile birlikte mutluluk hormonu olarak adlandırılıyorlar. Seksin sadece psikoloji üzerinde olumlu etkileri yok. Aynı zamanda vücutta kan dolaşımını hızlandırdığı ve çeşitli kasları çalıştırdığı için...
Tüm Metin

  Podyumdan indi dağa çıktı!
Defilelere katılıp, podyumlarda boy gösteren Gülşah Candan gözünü yükseklere dikti. Çocukluğundan beri içinde büyüttüğü yükseklik tutkusu, genç mankenin kendini dağlara atmasına sebep olmuş. Dağa tırmanmak, yüksek topuklu ayakkabılar giyip, izleyicilerin önünde bir aşağı bir yukarı salınmaya benzemiyor elbet.
Tüm Metin

  EMİNE BEDER
Körili tavuk suyu çorba
2 Bu arada ayrı bir kapta yumurta sarısını, sütü, unu ve köriyi, pürüzsüz bir kıvam alana dek çırpalım. 3 Bu karışımı kaynamakta olan çorba suyuna, azar azar ve sürekli karıştırarak ekleyelim. Tuzunu ve karabiberini ayarlayalım. Karıştırmaya ara vermeden, çorbanın üzeri göz göz olana dek pişirelim.
Tüm Metin

  TUĞÇE BARAN
Salı mevzuları: Yeni tavlama yöntemleri
"Meraba, ben şapka" diye telefonu açtı. Şapka deyince tabii birden tuhaf oldum. Çünkü şapka, muhabbetimizin hem başlama hem de bitme nedeni. İki saniye boyunca sesimi çıkartmadım... Edeceği teklife göre çocuğun niyeti belli olacak. "Şapkamı gelip evinden alabilir miyim" derse "seninle biraz daha flört...
Tüm Metin

  EMRE AKÖZ
Klasik müzikçiler İlhan Şeşen'i döver mi?
Halbuki gerçek bu değildi. Evet Melis babasından gurur duymuş ama bunu arkadaşlarıyla paylaşamamıştı. Sebebini kendi ağzından dinleyelim: "İlhan Şeşen'in kızıyım, diyemiyordum. Bizim okulda böyle şeylere yüreklilikle bakmıyorlardı. Özgün müzik yapan birinin kızı olduğum için beni yadırgıyorlardı.
Tüm Metin

  AYŞE ÖZGÜN
Beni güzel kadınlar mahvetti
Örneğin bir makalede Sharon Stone sıcak ve boğucu günlerde hemen banyoya koşup bileklerini soğuk suyun altında tuttuğunu söylemişti. Hiç unutmuyorum o Ağustos günü hemen banyoya koşup musluğu açmış ancak akmayan muslukla karşılaşmıştım. Aynı makalede Emel Sayın ellerinin güzelliğini badem...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır