kapat
20.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Arkanızdayım

Osman Yalçın ile birlikte Samandıra'da futbolcularla birlikte öğle yemeği yiyen Aziz Yıldırım, "Malatya maçını unutun. Bu kaybı telafi edersiniz. Şampiyon olacağınıza inanıyorum" dedi

"Kendinizi hiç üzmeyin"
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün yönetici Osman Yalçın ile birlikte Samandıra Tesisleri'ne giderek futbolcularla birlikte öğle yemeği yedi. Yemekte kısa bir konuşma yapan Yıldırım, "Malatya beraberliğini kafanıza takmayın. Evet çok önemli 2 puan kaybettik. Ama ben sizin bunu telafi edeceğinize inanıyorum. Bu güce sahipsiniz. Her zaman arkanızda olduğumuzu bilin. Kendinizi hiç üzmeyin. Geride 7 hafta var. Bu karşılaşmaların hepsini kazanıp şampiyon olacaksınız. Bunu yürekten inananarak söylüyorum. Çünkü siz Türkiye'nin en iyi futbolcularısınız" ifadesini kullandı

"Hepsi çok kaliteli"
Aynı zamanda başkan Aziz Yıldırım'ın akrabası olan Osman Yalçın da Samandıra'ya sadece takıma moral vermek için gittiklerini belirtirken, "F.Bahçe'yi geçen sezon şampiyon yapanlar bu arkadaşlarımızdan başkası değil. Bu yıl da çok kötü durumlara düşmemize rağmen yılmadılar ve yeniden zirve mücadelesine ortak oldular. Buralara kadar gelme başarısını gösteren takımın bu sezon da şampiyon olacağına inanıyoruz. Samandıra'ya onların sorunlarını dinlemeye ve moral vermeye gittik. Sahaya alın terlerini döküyorlar. Şampiyon oldukları takdirde hayal ettiklerinden bunun karşılığını, hayal ettiklerinden kat kat fazlasıyla alacaklar" yorumunda bulundu

Aziz Yıldırım PFDK'ya
Trabzon-G.Saray maçının ertelenmesinin ardından Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy hakkında medyada yaptıkları açıklamalar nedeniyle F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu ile Trabzon Başkanı Özkan Sümer ile yönetici Serdar Bali, tedbirsiz olarak Disiplin Kurulu'na sevkedildi. Aziz Yıldırım, erteleme ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ulusoy, G.Saray'ın değil tüm kulüplerin federasyon başkanıdır. Üstündeki G.Saray formasını çıkarmalıdır. Güven tazelemek için ya istifa etmeli, ya genel kurula gitmelidir" demişti.

Yürekler ağza geldi
Samandıra'da Aziz Yıldırım, Osman Yalçın'ın takımla birlikte yemeğin ardından büyük bir patlama duyuldu. Herkes tedirginlik yaşarken, teknik direktör Lorant, büyük panik yaşadı, korkudan havaya sıçradı. Personel de deprem endişesiyle dışarı fırladı. Sesin, yan karşı taraftaki askeri birlikte yapılan top atışlarından geldiği anlaşılınca herkes rahat nefes aldı.

Başkana çiçek
F.Bahçe Altyapı Derneği Kadınlar Komitesi, başkan Aziz Yıldırım'ı makamında ziyaret etti. Tekrar göreve seçildiği için Yıldırım'ı tebrik eden komite, başkana çiçek verdi. Aralarında sarı-lacivertli takımın tecrübeli yıldızı Abdullah'ın eşi Nazan Ercan'ın da bulunduğu komite, yapmış oldukları ve yapacakları çalışmalar hakkında da Yıldırım'a bilgi sundu. Yıldırım da çalışmalarından dolayı komiteyi tebrik ederek daha fazla çalışmalarını, her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Yıldırım'a rakip çıktı
Son kongrede tek aday olarak seçime giren ve 2 yıl daha başkan seçilen Aziz Yıldırım'a 2004'teki kongre için rakip çıktı. Acıbadem Hastaneleri sahibi Mehmet Ali Aydınlar, geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği Yıldırım'a "Başkanım 2004'te adayım. Şimdiden söylüyorum ki, gizli çalıştığım iddia edilmesin" dedi. Yıldırım ise kendinden emin yanıt verdi: "Burası F.Bahçe. Herkes adaylığını koyabilir."

Gökdeniz harekâtı!
Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için harekete geçen, Volkan ile Cem Karaca'nın işlerini bitiren, İsmail Güldüren ile de prensipte anlaşan F.Bahçe, rotayı Trabzonsporlu Gökdeniz'e çevirdi. Bu oyuncunun menajeriyle görüşen sarı-lacivertli yöneticiler, Gökdeniz'den "Gelirim" yanıtı aldı. F.Bahçe'nin sezon sonu gelmeden Gökdeniz'in transferini bitirmeyi düşündüğü öğrenildi.

Ferudun NİĞDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır