kapat
20.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kazmayla banka soygunu

Erzurum'da bir banka şubesini, duvarını delerek soymak isteyen üç kişi, aşırı gürültü yapınca yakayı ele verdi. Son günlerde artan banka soygun girişimlerine yenileri eklendi.

Erzurum Lalapaşa Mahallesi'nde oturan ve hepsi de hırsızlıktan sakıbalı olan Ayhan Yıldız (24), Bülent Akyol (22) ve Ahmet Akçil (27), Mum Caddesi üzerindeki Akbank şubesini soymaya karar verdi. Daha önce bankaya müşteri gibi girip, kasanın yerini tespit eden üç soyguncu, önceki sabah eyleme geçti. Ellerinde kazmalarla sabaha karşı 04.30 sıralarında bankaya gelen hırsızlar kasaya yakın olan duvarı delmeye başladı. Banka yakınındaki apartmanlarda bulunanlar aşırı gürültü üzerine uyanınca soyguncuları fark edip durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis, gürültücü soyguncuları kıskıvrak yakaladı. Neye uğradıklarını şaşıran soyguncular emniyette verdikleri ifadede şunları söylediler:

'TV'DEN ETKİLENDİK'
"İstanbul'daki sogunları telecvizyonlardan izledik, çok etkilendik. Daha önce de hırsızlık yapıyorduk ama (boğulacaksak daha büyük denizde boğulalım) dedik, banka soymaya karar verdik. Kendi kendimize (parayı bulursak iyi iş) dedik. Ama yakalandık" dediler.

Sinan AYDIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır