kapat
20.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Tellakların intikamı

Yalova Termal Tesisleri'nde yolsuzluklara karşı çıktığı için tellaklarca dövülen emekli Albay Kamer hırsızlıkla da suçlandı

Yalova Termal Tesisleri İşletme Müdürlüğü görevi sırasında, SİT alanlarının yağmalanması ve haksız kazanca karşı çıktığı için tellaklardan dayak yiyen emekli Albay Recai Kamer, tesislerden ayrılırken de tellakların hırsızlık suçlamalarıyla karşılaştı.

Dayaktan sonra bir ay rapor alan ve görevini bırakan Kamer, Yalova'dan ayrılırken, ev eşyalarını yüklediği kamyon polis tarafından arandı. İsimsiz bir ihbarı değerlendirdiklerini belirten polis "Hakkınızda tesise ait eşyaları da aldığınız yönünde ihbar geldi. Kamyonu kontrol edeceğiz" dedi.

YENİ MÜDÜR DEVREDE
Bir ihbar sonucu hırsız pozisyonuna düşürüldüğünü anlatan emekli Albay Kamer, kendisini yıpratmak isteyen kişilerden şüphelendiğini söyledi. Odasını basıp kendisine saldıran tellakların ihbarda bulunmuş olabileceklerini söyleyen Albay Kamer, "Biz orada kimseye bir şey yedirmedik, suistimal yapmadık. Yapanlara engel olduk. Bu insanlar bizi yıpratmak istiyorlar. Bu şekilde kasıtlı ve asılsız ihbarlar yaparak bizim moralimizi bozmak istiyorlar" dedi.

Polislerin kamyonu durdurduğunu gören tesisin yeni müdürü Serhat Özen araya girdi. Polisleri durduran Serhat Bey, "Kamyondaki eşyalar albayı-mın kendi ev eşyaları. Kendisi üzerindeki tüm demir-başı teslim etmiştir. Hırsızlık sözkonusu değil" dedi.

Tesis müdürünün sözlerini dinleyen ve teslim tutanağını gören polisler ihbarın asılsız olduğunu kabul ederek kamyonun hareketine izin verdiler. Olayların ardından Termal İlçe Emniyet Müdürü de Albay Kamer'den asılsız ihbar nedeniyle özür diledi.

Fatih ATİK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır