kapat
20.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İki çocuğum olmasını istiyorum

Yasemin Kozanoğlu bir yıldır Erol Derviş ile birlikte. Erol Derviş, ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı Kemal Derviş'in oğlu olunca tabii ki, çiftin ilişkileri adım adım izleniyor. Geçenlerde Yasemin'in hamile olduğu ve hemen evlenecekleri haberi yansıdı medyaya...

Cuma günü gazeteye ziyaretimize geldi Yasemin. Onu konuşturmak çok zordur. Neredeyse medyanın içinde büyüdü ama hakkında çıkacak haberler konusunda çok takıntılıdır. Sohbet ederken benim çaktırmadan soru sormaya başladığımı görünce hemen paniğe kapıldı. "Ne olur Kemal Bey'in adını hiç telaffuz etmeyelim. Ben Erol ile Kemal Derviş'in oğlu olduğu için beraber değilim" dedi. Aşk, evlilik ve çocuklar konusunda zorlukla konuşturabildim. Ama Sabah magazin servisi olarak evlilik röportajını yapma sözünü de şimdiden aldım.

Yasemin hamile değil. Ama evlenip bir an önce çocuk sahibi olmak istiyor. Hem de iki çocuk. Erol Derviş, iki ay önce evlenme teklif etmiş. "Nasıl?" diye sordum. Güldü, o anı yeniden yaşıyormuşçasına gözlerine bir pırıltı yerleşti ve "Diz çökerek evlilik teklifinde bulundu" dedi. O da hemen evet yanıtını vermiş. Haziran-Temmuz gibi evlenmeyi düşünüyorlarmış. "Erol'u çok seviyorum... Çok iyi bir insan. Çok iyi bir baba adayı olabilecek. Biliyorum ki başımı ağrıtmayacak, sorumluluklarını alacak. Çok medeni. Saçma sapan takıntıları ve kıskançlıkları yok." diyen Yasemin, hemen hamile kalıp çocuk sahibi olmak istiyor. Hem de bir değil, iki çocuk istiyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır