kapat
20.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Evlilikleri çatırdıyor mu?

Mehmet Ali-Sedef Erbil çiftinin evliliği baskılar yüzünden tatsızlaşmaya başlamış. Üniversite arkadaşlarına kendisine konan yasaklar yüzünden özgür olamamaktan yakınan Sedef Erbil, eşinin geçtiğimiz günlerde Özlem Yıldız ve Nefise Karatay konusunda yaptığı açıklamalara da çok bozulmuş

28 Ağustos tarihinde Mehmet Ali Erbil'in Ankara'daki gizli nikahı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nefise Karatay ile devam eden inişli çıkışlı beraberliğinin bitmesiyle kendini yepyeni bir aşkın içinde bulan Erbil, hiç vakit kaybetmeden Sedef Erbil'i nikah masasına oturtmayı başarmıştı.

Ankaralı 22 yaşındaki Sedef'in hayatı bu evlilikle değişti. Okul kaydını Ankara Bilkent Üniversitesi'nden İstanbul Bilgi Üniversitesi'ne aldırdı. Okulu, arkadaşları, çevresi bir anda değişti. M. Ali'nin müthiş hızlı hayatının temposuna ayak uydurmaya çalıştı. Ve yeni hayatının sorumluluklarını kaldırmaya çalışırken bir de canından çok sevdiği eşinin rahatsızlığı bir kabus gibi çöktü üzerine.

Erbiller düğün tarihlerinden bu yana gerçekten de çok yoğun günler geçirdiler. Ama son günlerde her şey düzene girmişti.

Yeni evde yeni hayat
Mehmet Ali Erbil Alman Hastanesi'nde günlerce tedavi gördükten sonra taburcu olduğunda Ulus Seba sitesindeki evine gitmeyeceğini açıklamış ve doğruca menajeri Stelyo Pippis'in evine gitmişti. Yeni bir hayata gözlerini açarken belli ki herşeyi yenilemek istemişti. (Gerçi o ev de eski sayılmazdı. Çünkü evlenmeden birkaç ay önce Nefise Karatay ile birlikte o eve taşınmıştı.) Sonra uzun bir seyahate çıktı. Dönüşünde ise hemen yeni ev bulundu, yeni eşyalar alındı. (Diğer ev ise halen eşyalarıyla birlikte duruyor.)

Magazin servisinden Ali Öztürk ile Vecihe Aslan Şamdan dergisi için röportaj yapmak üzere 10 gün önce yeni evlerinde Erbiller'i ziyaret etti... Ve ona özellikle hastalığı hakkında ortalıkta dolaşan dedikodularla ilgili olarak keskin ve net sorular sordular. M. Ali de dobra dobra yanıtladı. Bu arada arkadaşlarımız onun titizliğine gözleriyle tanık olmuşlar. Sık sık oturduğu yerden kalkıp duvardaki tabloları düzelten (bunun adı simetri hastalığı) Erbil arkadaşlarımızın ifadesine göre son derece keyifliymiş.

Herkes müdahale ediyor
Ancak gözler önünde bunlar yaşanırken, çifte yakın çevreler evliliğin üzerinde kara bulutların dolaştığını söylüyor. Erbil'in "Nefise ile Özlem'den kurtulmak için hemen evlendim" demesi genç eşinin canını çok sıkmış. Anne İffet Erkuvan da "Nasıl böyle konuşur" diyerek bu konuda kızına baskı yapmaya başlamış. Sedef Erbil, Bilgi Üniversitesi'ndeki yakın arkadaşlarına da neredeyse hapis hayatı yaşadığından ve tek başına bir şey yapamamaktan yakınıyormuş. M. Ali bir yana, menajeri Stelyo Pippis de Sedef'e çok karışıyor, arkadaşlarıyla birlikte gezmesine, evden istediği zaman dışarı çıkmasına müdahale ediyormuş. Erbil'in ilk evliliğinden olan kızı Sezin ise babasını kıskanıyormuş. Yakın çevreleri M. Ali ile genç eşinin 'fazlasıyla müdahaleli' yaşadıklarını söylüyor.

Evet; bir tarafta profesyonel kurallar var. Çünkü M. Ali Erbil'in eşi olmak insanın özgürlüklerini kısıtlıyor. Dolayısıyla Sedef Erbil dilediği gibi yaşayamıyor. Diğer yanda ise aileler var. Yani anne İffet Erkuvan ve Erbil'in kızları... Neresinden bakarsanız bakın çiftin yaşamı gerçekten de çok zor. Ama bir de sevgi var...

Şengül BALIKSIRTI



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır