kapat
19.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Dans et Teo, dans et

İstanbul geceleri Angelique'in dansçısı Teo ile renkleniyor. Yoksa siz, sosyetenin çığlıklarla izlediği Teo'yla hâlâ tanışamadınız mı?
İstanbul'un son dönemdeki en popüler mekanlarından "Anjelique"te sahneye çıkan Teoman'ın, yani kısa adı ile Teo'nun namını duymayan kalmadı. Teo bir dansçı... Anjelique'teki demir sütunların önündeki küçük sahnesine çıktığı anda bütün spotlar ve bütün kafalar ona çevriliyor. O, "narin" vücudunu bir yılan gibi kıvırdıkça izleyenlerin adrenalini tavana vuruyor. Kendine özel müziklerle ve bazen müziği bastıran çığlıklar eşliğinde dans eden Teo'yu bir gündüz vakti Angelique'te yakaladık.

İşte kendi ağzından Teo'nun kısa öyküsü: "25 yaşındayım. Çocukluğumdan beri dans ederim. Küçükken, sırf oynamak için annemle düğünlere giderdim. Profesyonel anlamda altı yıldır dans ediyorum. Ankara'da caz, bale ve dans okulunda okudum. İlk Ankara'da başladım. Dansımı gören her mekan bana iş teklif etti. Yazın Marmaris'deki Crazy Daisy'de çalıştım. Sezon bittiğinde tatil için İstanbul'a geldim. Angelique'te de aynı şey oldu. Eğlenmeye gelmiştim, iş teklif ettiler."

KADINLAR PARA SIKIŞTIRIYOR!
Teo'nun kendine ait bazı mesleki kuralları var. Hepsini bir çırpıda sayıyor:

* Kadınlar para sıkıştırmaya kalkışıyor ama ben kabul etmiyorum. Tarzım değil.

* Ünlüler dans dersi istiyor. Ama şu anda vermiyorum. Bir 10 sene sonra belki... Zaten amacım ileride bir dans okulu açmak.

* Tanımayanlar sahneye alkollü çıktığımı zanneder. Oysa hayatım boyunca hiç alkol almadım.

Cuma ve cumartesi geceleri sahne alan Teo, şova saat 01.30'da başlıyor. 10'ar dakikalık iki şov yapan Teo, sahneden inince de müşterilerin arasında dansa devam ediyor.

Sibel ARNA



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır