kapat
19.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Sevgililer Günü'nde yalandan hediye

Beyefendi yıllardır magazin dünyasında şöhret olmak için çırpındı durdu... Ama bol parasına rağmen gereken ilgiyi bir türlü bulamadı... Ta ki, Ebru Yaşar'a rastlayana kadar...
İstanbul gecelerinde adının önüne eklediği 'petrolcü' etiketi ile dolaşan Dinçer Azaphan'dan söz ediyorum. (Hani geçtiğimiz yaz, magazin programlarında deniz kenarında sevgilisiyle sevişirken -pardon güreşirken- görüntüleri yayınlanmıştı...)

Bu cebi dolgun, gönlü zengin sevgili, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilisi Ebru Yaşar'a 300 bin dolarlık yat hediye etmiş. Bazı günlük gazetelerin birinci sayfalarında yer alıyordu haber. Ben de "Nasıl da atladık bu haberi" diye fırça attım çocuklara... (Şaka tabii...)

Bir gün önce Dinçer Azaphan, bütün gazetecileri aramış. "Babam Boat Show'da bir tekne beğendi ve aldı. (Yani aile adına alınan bir yat.) Yatın adını Ebru koyacağız. Yakında Ebru'nun da kaseti çıkıyor. Onun için de güzel bir reklam olur" demiş. Haber peşindeki meslektaşlarımız da bu 'yalandan hediye' haberine balıklama atlayıp, "Ebru'ya sevgililer gününde 300 bin dolarlık hediye" başlığıyla sayfalarını doldurmuşlar.

Ne aşk değil mi? Erkeklerin kadınlara böyle pahalı hediyeler aldıklarını duyunca bir buket çiçeğe tav olan bazı kadınlara içim acıyor. (!) Ama onların da dillerinde "Seni anan benim için doğurmuş" şarkısı gibi bir silahları yok. Ve de tabii medya ile bağlantıları... Onun için Ebru Yaşar şanslı.... Çooookkk şanslı... Sonunda gönlüne göre bir sevgili bulup, her gün gazetelerde adının geçmesini sağlayan petrolcü Dinçer ise daha çoookkkk şanslı...

M. Ali Erbil ile Cem buluşuyor

Geçirdiği rahatsızlığın ardından uzun süre dinlenen Mehmet Ali Erbil, bugün Çarkıfelek'in bayram özel çekimi için kamera karşısına geçiyor. İlk gün konuğu ise Cem Yılmaz olacak. M. Ali'yi hastanede ziyaret ettiğimde anı defterini karıştırmış, Cem Yılmaz'ın onun için yazdıklarını okuyunca çok gülmüştüm. Kendi karikatürünü çizmiş yanına da "Abicim benim! Çabucak iyileş! Çarkıfelek'e çıkmayan Cem eşşek olsun!.. Bekliyorum, bekliyoruz!.." notunu düşmüştü... Eee, bu sözün ardından da Çarkıfelek'e çıkmamak olmazdı. Öyle değil mi? Bu buluşmadan en çok izleyenler karlı çıkacak.

1 Mart'ta yine Deniz...

Deniz Akkaya, Ayyıldız mayolarının katalog çekimi için Jamaika'daydı... Bronz bir tenle dönmüş. Kral TV'nin gecesinde yine göz kamaştırdı. Bugün ŞAMDAN aldıysanız Deniz kıyafetsiz görüntüleri ile karşınızda... 1 Mart'ta Cengiz Abazoğlu'nun ilkbahar-yaz defilesi var. Deniz, bu defilede yer alacak ve çok özel bir koreografi ile yine adından çokça söz ettirecek.

İki yıl sonra Musti

Hafta arası Mustafa Sandal ve sevimli sevgilisi Tuba Ünsal ile birlikte yemekteydik. Birbirlerine çok yakışıyorlar. Musti iki yıllık aradan sonra yeni albümü ile Nisan ayında geliyor. Tam albüm bitti dediğinde prodüktörü Erol Köse bir gece sabaha karşı kapısını çalmış. "Bomba gibi bir şarkı daha var" demiş. Dinlediği anda uçmuş Musti. Hemen ekibi toplamış, evde sabaha kadar çalışıp şarkının düzenlemesini yapmışlar... Hani bazı şarkılar vardır; bir dörtlüğü slogan gibi günlük konuşmamıza yerleşir. Söz verdim, yazmıyorum. Ama öyle bir dörtlük var ki; eminim bu yaz herkesin dilinde Musti'nin bu şarkısı dolaşacak.

Ve Emrah...

Emrah da aylardır ortalarda yoktu. Çat kapı geldi. Tipi değişmiş saçlar uzamış. Gözlerinin içi parlıyor. Onun albümü de Nisan ayında çıkıyormuş. 1984 yılında küçük bir çocukken yani Küçük Emrah'ken tanımıştım Emrah'ı... Her albümde kendini aştı... Şimdi karşımızda yetişmiş, olgun, ağır, hayattan ne istediğini bilen bir genç adam var. O da yeni şarkılarıyla herkesi şaşırtacağını söylüyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır