kapat
19.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ekonomide kötü sinyal
Gümrük Müsteşarlığı, 2002'nin ilk ayında ithalatın yüzde 50.6 daralarak 4.1 milyar dolardan 2 milyar dolara düştüğünü açıkladı. İhracat ise yüzde 2.9 artışla 2.2 milyar dolara ulaştı. Geçen yıl 1.9 milyar dolar açık veren dış ticaret dengesinin bu yıl 129 milyon dolar fazla vermesi bu sefer iyiye değil, kötüye işaret.
Tüm Metin

  Bahçeli zor ikna edildi
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve Başbakan Bülent Ecevit'in MGK Toplantısı'nda tartışmasından sonra bankalardan 7.6 milyar dolar çekilmişti. 19 Şubat'ta başlayan kriz 20 Şubat'ta da devam etti. Ödeme sistemi kilitlenmişti. Herkesin gözü hükümetin alacağı kararlardaydı...
Tüm Metin

  Partizanlık bizi batırır
Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Kemal Kemal Derviş, partizan siyasetin Türkiye'ye zarar vereceğini söyledi. Bursa Sanayi ve Ticaret Odası'nın davetlisi olarak ilde incelemelerde bulunan Derviş, ekonomi yönetimiyle kısa vadeli siyasetin birbirleriyle çelişmemesi uyarısında bulundu.
Tüm Metin

  Otomotiv AB dersine iyi çalıştı
Bu yıl 5 milyar dolarlık ihracat hedefleyen otomotiv sektörü Gümrük Birliği (GB) dersine iyi çalışmasının meyvelerini topluyor. İstanbul Sanayi Odası'nın "AB Tam Üyelik Sürecinde Meslek Komiteleri Sektör Stratejileri Geliştirilmesi Projesi" kapsamında Otomotiv Sanayii Sektörü Raporu açıklandı.
Tüm Metin

  Vakıflar Bankası'na beş grup talip oldu
Vakıfbank İhale Komisyonu, Akbank, Doğan Holding ve Türk Dış Ticaret Bankası, Oyakbank, Societe Generale ve Groupama ile TEB Yatırımlar'ın, ihaleye ilişkin nihai teklif verilmesine esas teşkil edecek "ayrıntılı inceleme" yapmak üzere davet edilmelerine karar verildiği belirtildi.
Tüm Metin

  Vergi borçları borsa şirketimizi etkilemez
Borsada yarın işlem görmeye başlayacak Galatasaray Sportif A.Ş'nin, bağımsız bir şirket olduğunu açıklayan Galatasaray Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Cansun, "İleride bir vergi borcu geldiği takdirde, bu durum o şirketten hisse almış olan insanları veya bizleri hiçbir şekilde etkilemez.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır