kapat
19.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün Balık burcuna geçecek olan Güneşin etkileşimi iç dünyanız üzerinde olumlu etkiler yaratabilir. Kovada birleşen Uranüs ve Ay arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan. Yenilikçi ve idealist tutumlar içine girebileceğinizi belirtiyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Kova Burcunda birleşen Uranüs ve Ayın açıları bugün özel yaşamınızda ani çıkışlar gösterebileceğinizi belirtiyor. Özellikle mesleğiniz konusunda çevrenizle çatışabileceğiniz bir gündesiniz. Biraz daha esnek davranmanızda fayda var.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kova burcunda birleşen Uranüs ve Ay yüksek öğrenim görüyorsanız ve uzun yolculuklar düşünüyorsanız ani ve güzel fırsatlar getirebilir. Sizin için yeni ve ilginç olan herşeye karşı motivasyonunuz artıyor. Aşk konusunda şanslı rastlantılar yaşayabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün sezgilerinizde ani bir artışla birlikte nedensiz huzursuzluk duyguları yaşayabilirsiniz. Yöneticiniz Ayın Uranüsle birleşiyor olması paylaşımlarınız konusunda ani ve duygusal kararlar almanıza neden olabilir. İletişime ağırlık vermelisiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün karşıt burcunuzda birleşen Uranüs ve Ayın etkilerini ikili ilişkileriniz üzerinde hissedebilirsiniz. Birbirinizin isteklerini anlayabilir fakat zaman zaman ters düşerek çatışmalar yaşayabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda esnek olmaya çalışmalısınız.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün kova burcunda birleşen Uranüs ve Ay sizi sağlığınız ve günlük işleriniz konusunda zorlayabilir. Geçmişteki çabalarınızın ödüllerini alabilir fakat zaman zaman aşırı davranabilme eğiliminizle çalışma arkadaşlarınızı zorlayabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kova burcunda birleşen Uranüs ve Ay aşk konusunda mutlu ve şaşırtıcı gelişmeler vaadediyor. Duygularınız değişken olmasına rağmen ilişkileriniz bu durumdan pozitif etkilenebilir. Toplum yaşamınızda zevkli anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün karşıt burcunuz Boğadaki, Güneşle Kovadaki Uranüs ve Ayın gerçekleştirdiği sert etkileşim ikili ilişkileriniz ve aile yaşamınızda gerilim yaratabilir. Maddi konulardaki belirsizliklere ve değişimlere hazırlıklı olmanızda fayda var.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün yakın çevrenizde oldukça ilginç koşullarla karşılaşabilirsiniz. Öğrenim ve iletişim konularında beklenmedik değişimler gerçekleşebilir ve bunlar sizin lehinize işleyebilir. Birçok yolculuk fırsatına sahipsiniz. Bugün gizemli konularla ilgilenmeniz mümkün.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Maddi konulara geleneksel olmayan yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Ayaklarınız yere basmasına rağmen aldatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Şansınızı aşırı zorlamamalısınız. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Burcunuzda birleşen Uranüs ve Ayın belirsizlik ve çekicilik veren etkilerini yaşamınızn her alanında hissedebileceğiniz görülüyor. Alışılmadık kararlar alabilir beklenmedik davranışlarla sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. Hayata yaklaşımlarınızdaki orjinallik dikkat çekiyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün Ayın ve Uranüsün birleşmesi bilinçaltınızda dalgalanmalar yaratabilir. Sezgilerinizin artabileceği görülürken planlama yeteneğinizi uygulayabileceğiniz alanlar keşfedebilirsiniz. Bilinçaltı dinamiklerinizin yoğunluğu aşık olma ve sevme isteğinizi arttırıyor.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır