kapat
14.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  En radikal Tayyip
SP lideri Recai Kutan, Milli Görüş'ü eleştiren Tayyip Erdoğan'ın, aslında Milli Görüş hareketinin en radikali olduğunu söyledi. Erdoğan'la uzun yıllar aynı partilerde politika yaptıklarını söyleyen Kutan, "Milli Görüş'ün en liberali bendim. En radikali ise Erdoğan'dı" dedi. Meclis'te bir grup gazeteci ile sohbet eden Kutan...
Tüm Metin

  Fare aranıyor
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İşçi Partisi'nin, AB Türkiye Temsilcisi Karen Fogg'un e-maillerini açıklamasıyla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturmanın Fogg'un e-maillerinin açıklanması üzerine yaptığı başvuruyu Dışişleri Bakanlığı'nın Başsavcılığa iletmesi üzerine başladığı bildirildi.
Tüm Metin

  Aleviler'e şok!
Ankara 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Alevi-Bektaşi Kuruluşları Birliği Kültür Derneği'nin feshine karar verdi. Cumhuriyet Savcısı Fuat Samancı'nın esas hakkındaki mütalaasını ve davalılar ile avukatların savunmalarını dinleyen Yargıç Yılmaz İğrek, ''Benim, Alevi toplumuna sempatim var.
Tüm Metin

  Ladin'in adamları her yerde aranıyor
Emniyet Genel Müdürlüğü, Usame Bin Ladin'in adamları olduğu tahmin edilen Tunus uyruklu 2 kişinin Türkiye'ye giriş yaptığını belirledi. İntihar eylemcisi olduklarından şüphelenilen Tunus doğumlu Abderraouf Jdey'in (37), 24 Ocak 2002 tarihinde Edirne Kapıkule Hudut Kapısı'ndan giriş yaptığı tespit edildi.
Tüm Metin

  Perinçek: Beni Milli Kuvvetler destekliyor
AB Türkiye Temsilcisi Karen Fogg'un e-mail yazışmalarının ortaya çıkmasının arkasından Milli Kuvvetler çıktı. İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, ellerinde Karen Fogg'a gelen 3 binin üzerinde e-mail olduğunu ve bunları kişisel yazışmaları ayıkladıktan sonra basına sunacaklarını söyledi.
Tüm Metin

  Alınganlık üretmeyin
Partisinin Meclis Grubu'nda konuşan Yılmaz, AB Ulusal Programı'nda taahhüt edilen kısa vadeli hedeflerin gerçekleştirilmesi için yaklaşık 1 ay kaldığını, Cumhuriyet tarihi boyunca önümüzdeki bir aylık süre kadar hiçbir tarih diliminin Türkiye'nin geleceği için bu kadar öneme sahip olmadığını vurguladı.
Tüm Metin

  Ecevit'in sağlık durumu çok iyi
Turgut Zileli, SABAH'a yaptığı açıklamada, Başbakan Ecevit'in muayenelerden duyduğu memnuniyeti ifade etmek için kendisine nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyledi. Herhangi bir muayenin söz konusu olmadığını söyleyen Prof. Zileli, "Kendisini daha önce iki kez muayene ve kontrol ettim.
Tüm Metin

  Baba-kız buzları eritti
Açılışı, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile DYP lideri Tansu Çiller birlikte yaptı. Demirel, bir gazetecinin "Sayın Çiller'le aranızda samimi bir hava seziliyor, buzlar eridi mi?" sorusuna "Cevap, sualin içinde mevcut. Çok samimi hava seziliyor diyorsunuz. Suale ne gerek kalıyor" dedi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   129
MHP   127
ANAP   78
DYP   86
AKP   53
SP   48
TDP   3
BAĞIMSIZ   14
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır