kapat
14.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hayat Okulu

İnsanoğlu yaşamı boyunca, sevgi, üzüntü, aşk, hüzün, kızgınlık, kıskançlık, bağlılık vs. duygularını içlerinde hisseder. Bir de bu duyguların dışa vurumu ve ifadesi vardır. Ki bu duyguları ifade edebilme eylemi, insandan insana farklılık gösterir. Zaten insan kişiliğide bu şekilde oluşuyor. Mesela çekingenlik... Gelecek tepkiyle ilgili fikir tümüyle kafada oluşmayınca, duygu ve düşünceyi ifade etmekte insanlar zorlanır, kararsız kalırlar. Bu gibi durumlarda o anki yaşam kaydı bir sır gibi insanın içinde saklı kalır...

Ve insanlar kimi zaman gerçekleri "çekinmeden" ifade edebilmekte bulurlar huzuru. Nedeni belki de içlerindeki büyük yükün, her ne olursa olsun, sonucuna katlanma pahasına, yokolmasını istediklerinden olsa gerek...

İşte size bir sanal ilaç...

Web adresi: http://www.itiraf.com

Aslında itiraf.com popüler bir Türk sitesi. Kurulduğu günden beri, görsel ve yazılı basında isminden sıkça söz ettirdi. 62 binin üzerindeki üye sayısıyla da artık başarılı bir platform halini almış gözüküyor.

Üyeler, aklınıza bile gelmeyecek olayları hiç tereddüt etmeden sitede yayınlayabiliyorlar. Çünkü üye kimlikleri gizli ve takma isim kullanıyorlar. Hal böyleyken, insanın içinde ne varsa yazası geliyor işte :) Yani bu site, bir çeşit "içini dökme, rahatlama" platformu olarakta kullanılıyor olabilir, ne dersiniz?

İtiraflar çok ilginç, bakın birkaç tane yazayım;

lemoon; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 20; İl: İstanbul Küçükken, tuvalete her girenin arkasından gider, anahtar deliğinden izlerdim. Hatta dedemi bile röntgenledim. Sonra da gördüklerimi herkese anlatırdım. Yaptığım iğrençti tabii. Tuvalete giderken aynı şeyi bana da yaparlar düşüncesiyle annemi kapıya diker, "Aman haa, sen dur, bakan olmasın anne" derdim. Bir gün amcamın oğlu sayesinde röntgenciliği bıraktım. Huyumu artık herkes bildiğinden onu da uyarmışlardı. O da soyunurken baktığımı tahmin edip delikten gözüme tükürmüştü. Pis kuzen.

*****

uza; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 33; İl:

İstanbul Bugün ilk defa parasızlık yüzünden Şirinevler'den Halkalı'ya yürüdüm.

*****

white_rose; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 22; Ülke:

Yurtdışı Küçük gögüslerinden şikayet eden arkadaşların yazdıklarını okuduktan sonra ben de bir itirafta bulunmak istedim. Çok güzel, dolgun, iri gögüslerim var ama biri onlara dokunduğunda hiç ama hiçbir şey hissetmiyorum. Bazen, keşke küçük olsalardı da bi şeyler hissedebilseydim dediğim bile oluyor. Allahım, bu bana verilen bi ceza mı?!

*****

1MilyonBaloncuk; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 18; İl: İstanbul 3 gecedir rüyamda babamı mastürbasyon yaparken görüyorum! Sürekli aynı sahne. Kendimi çok kötü hissediyorum.

Rüyalar bilinçaltı derler ya...

Ooof, ne yani, bu durumda ben bunu mu düşünmüş oluyorum?

----

Siz okuyuculara, her itiraf için yorum yapma hakkı da tanınmış, güzel düşünülmüş...

Bu itirafları okuduktan sonra siz de birşeyler itiraf etmek istiyorsanız, sol menüden kayıt işleminizi yapıp içinizi dökebilirsiniz... Ayrıca yayınlanan itiraflar arasından seçilen haftanın itiraflarının, e-posta adresinize gönderilmesini de isteyebilirsiniz.

Üye olduğunuzda size bir de kontrol paneli veriliyor. Buradan itiraflarınızı düzenleyebilir, klasörlere taşıyıp indeksleyebilir ve size gelen yorumları okuyabilirsiniz.

"Fikir şeyedin" bölümü ise biraz farklı ve güzel. Burada, derdi olan bir itirafçı üye, bu sayfalar yardımıyla kendine derman arıyor. Sizin de içinizde bir "dert babası" varsa, bu arkadaşlara yardımcı olabilir, belki de yardım etmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

Site içerisinde "anında görüntü" adı altında bir de sohbet odası var, ilgilenenler olabilir...

İyi eğlenceler...

Bir başka net.yorum'da görüşmek üzere, netsiz kalmayın...

gurcan@microsoft.gen.tr



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır