kapat
14.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

TAYYİP BEY EN RADİKALİMİZDİ

Erdoğan'ın "Değiştik" iddiasını inandırıcı bulmayan Kutan "Milli Görüş'ün en radikali Tayyip Bey'di" dedi Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, Milli Görüş'ün daha önceki partileri Milli Selamet, Refah ve Fazilet'te Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte çalıştıklarını hatırlattı, "Erdoğan'ın değiştik iddiası, normal bir psikoloji içinde söylenmiş sözler değil" dedi. Kutan, Tayyip Erdoğan'ı şöyle anlattı: "BU hareketin, yani Milli Görüş'ün başından beri en liberal kişi bendim. Hatta Erbakan Hoca bana 'Sen içimizde politik olarak sivrilikleri en az olan kişisin' diye takılırdı. O yüzden diğer partilerle görüşmelere hep beni gönderirdi. Tayyip Erdoğan Bey ise Milli Görüş'ün en radikal ismiydi..." Kutan , Erdoğan'ın "Biz farklıyız" iddiasına da şu örneklerle cevap verdi: "İl başkanlarının yüzde 60'ı Refah ve Fazilet'ten geliyor. Hepsini tanıyorum. Meclis Grubu'na bakın, hepsi bizden."
Tüm metin


SON DAKİKA'DA

Sataniste yar etmedi
Genç kız komada yaşam savaşı verirken, elini kana bulayan baba tutuklandı Bursa'da evden kaçarak, satanist olduğu öne sürülen sevgilisiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kız, babası tarafından sokak ortasında bıçaklandı.
TÜRKİYE'DE

Saddam'ın başına bir bela gelebilir
Gelen cevap Saddam'ın hala direndiğini gösteriyor. Başına bir bela gelebilir" dedi. Derviş Türk-Amerikan Derneği'nde düzenlenen toplantıda, ekonomik programdan, 8 yıllık temel eğitim konusununa kadar bir çok konuda değerlendirmede bulundu. Derviş'in İngilizce yaptığı değerlendirmeleri şöyle.
EKONOMİ'DE

Deprem trajedisi iki ülkeye mesajdı
Papandreu, Türkiye ve ülkesinde yaşanan depremin "Bizler insanız" mesajı verdiğini belirterek "Hem ben hem İsmail, halktan gelen bu mesajı doğru algılayabildik" dedi Cem ise 5 yıl önce 'öteki' kavramına en uygun ulusun Türkler için Yunanlılar, Yunanlılar için Türkler olduğunu belirterek, "Şükür Tanrı'ya, bu ortadan kalkıyor" dedi.
DÜNYA'DA

Fare aranıyor
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, İşçi Partisi'nin, AB Türkiye Temsilcisi Karen Fogg'un e-maillerini açıklamasıyla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturmanın Fogg'un e-maillerinin açıklanması üzerine yaptığı başvuruyu Dışişleri Bakanlığı'nın Başsavcılığa iletmesi üzerine başladığı bildirildi.
POLİTİKA'DA

Korkaklar kaybeder
Yılın derbisine sadece 2 gün kala SABAH Spor'un dünkü konuğu ise F.Bahçe Teknik Direktörü Werner Lorant ile tercümanı Mustafa Kıran oldu. Alman hoca tıpkı bir gün önce Lucescu'nun yaptığı gibi, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Üstelik bu, özel bir buluşmaydı. Çünkü Lorant, ilk defa bir gazeteyi ziyaret ediyordu.
SPOR'DA

Bir daha asla!
Saatin kataloğunda yer alması için Deniz Akkaya'ya teklif götürüldü ama ünlü manken fotoğrafların çırılçıplak olacağını öğrenince teklifi reddetti. Firma bu kez teklifi Asuman Krause'ye götürdü. Krause, fotoğrafların çekimi için Çağatay Karaçizmeli ile Taşo Toprak İdiz'in objektiflerinin karşısına geçti.
MAGAZİN'DE

Göğüs kanserine karşı silahımız akıllı ilaçlar
Göğüs kanseri 10 yıl içinde tarih oluyor... Dünyaca ünlü Time dergisine kapak olan ve dün gazetemizde yer alan bu haber için Türk hekimleri de aynı görüşte: Kanser akıllı ilaçlar sayesinde yok edilecek...Time'ın haberine göre, göğüs kanseri son 10-15 yıl içinde tamamen ortadan kalkacak. Gelişen tıp ve modern...
SAĞLIK'DA

Yap bağışı, kap röportajı!
Selahattin Duman en fazla bağışı yapan kişiye röportaj sözü verdi. ATV'de yayınlanan Metin Akpınar'ın sunduğu "Yarınlar Umut Olsun" programı yine yeni umutların doğmasını sağladı; milyonlarca izleyiciyi ekranlara bağladı. Programda, Bilgim Diktaş'ın 5 kız çocuğunun eğitim masrafları ve Afyon depreminde...
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPUS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,375,243 1,384,869
MARK 618,216 622,516
EURO 1,209,434 1,218,844
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır