kapat
11.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Kartal'ın Güneşi İlhan
Beşiktaş, ligin en az gol yiyen takımı İstanbul'un diş göstermesini bekliyordu. Ama herhalde kimse Beşiktaş'tan ilk yarıdaki pas hatalı, savruk futbolunu beklemiyordu. Beşiktaş, daha gözünü açmadan, kötü zemine alışmadan uçurumdan döndü. Mehmet Yozgatlı, 11 ve 12. dakikalarda iki önemli fırsat teperek ...
Tüm Metin

  Daum: Zor ama çok da güzel oldu
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, maçtan sonra şunları söyledi: "Zor da olsa 3 puana ulaştık, mutluyuz. Zeminin kötü olması bahane olamaz. Saha üzerinde değil, sahayla birlikte oynamak lazım. Saha hem bizim, hem de rakibimiz için kötüydü. İlk yarıda zorlandık ama, ikinci yarıdaki etkili oyunumuzla istediğimiz 3 puana...
Tüm Metin

  Altaylı muhatabım değil
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Sergen konusunda kendisini sert bir dille eleştiren Galatasaray İkinci Başkanı Fatih Altaylı'yı yine bombaladı. Engin, "Fatih Altaylı açıklamalarını kulübü adına değil, kendisi adına yapıyor. Ben bu konularda kendime muhatap olarak sadece Galatasaray Başkanı Mehmet Cansun'u görüyorum.
Tüm Metin

  Oh Trabzon varmış!
Ligde arka arkaya aldığı yenilgilerle alt sıralara yerleşen, Türkiye Kupası'na da çeyrek finalde havlu atan Trabzonspor, Samsun deplasmanında gülmeyi hatırladı. Ligin ilk haftasındaki Beşiktaş maçından bu yana, 184 gün sonra ilk kez deplasmanda kazanan bordo-mavililer ayrıca 2002 yılındaki ilk resmi galibiyetini aldı.
Tüm Metin

  Rakibimiz Beşiktaş olur
F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant, şampiyonluk yolunda Beşiktaş'la yarışacaklarını söyledi. Türkiye'ye geldiğinde G.Saray'ın Avrupa'daki isminden ve puan durumundaki yerinden ötürü, sarı-kırmızılı ekipten çekindiğini söyleyen Alman hoca, ezeli rakiplerini tanıdıktan sonra "U dönüşü" yapıp G.Saray'ı 'güçlü rakip' sınıfından çıkardı.
Tüm Metin

  Milli futbolculara sakatlık uyarısı
Yozgat galibiyetiyle moral bulan ve G.Saray derbisine hazırlanan F.Bahçe'de, milli takımlara giden oyunculara Lorant'dan uyarı geldi. Derbiden iki gün öncesine kadar 8 oyuncudan yoksun olarak çalışmak zorunda kalan Alman hoca, bu futbolculara "Dikkat edin, sakatlanmayın" uyarısında bulundu.
Tüm Metin

  Aslan'da forma savaşı
Malatya maçını kayıpsız atlatan G.Saray'da gözler Cumartesi günkü Fenerbahçe derbisine çevrildi. Dünü izin yaparak geçiren sarı-kırmızılı takımda bugünden itibaren yapılacak antrenmanlarda özellikle forvette büyük bir forma savaşı yaşanacak. G.Saray'ın 3 iddialı forvet oyuncusundan biri, derbide yedek kalacak.
Tüm Metin

  Cimbom'un sakatları derbi için hazırlanıyor
Operasyon, eski kulüp doktoru Prof.Burhan Uslu tarafından Acıbadem Carousel Hastanesi'nde yapılacak. Bu arada kulüp doktoru Serhan Kurtulmuş, Malatya maçında sakatlanan Ayhan'ınfsağfdizfdışfyan bağlarında zedelenme bulunduğunu ve derbide oynayıp oynamayacağınınfhenüzfbelli olmadığını kaydetti.
Tüm Metin

  Buzda uçan Hollandalı
Salt Lake City Kış Oyunları'nda erkekler sürat pateninde 5 bin metrede Hollandalı Jochem Uytdehaage 6:14.66 ile yeni dünya rekorunun sahibi olarak altın madalya aldı. Ondan önce piste çıkan Amerikalı Derek Parra'nın 6:17.98'lik dünya rekorunun ömrü kısa oldu ve Parra gümüş madalyayla yetinmek zorunda kaldı.
Tüm Metin

  Süper Ülker
G.Saray-Ülker maçı öncesi sonucu savunmaların tayin edeceği düşüncesindeydim. Ama iki takım da beni hayal kırıklığına uğrattı. Savunmalar maç boyunca tam anlamıyla yol geçen hanı gibiydi. Avrupa Ligi'nde oynayan Ülkerspor, gruptan çıkarsa bu savunmayla nasıl maç kazanır, merak ediyorum.
Tüm Metin

  Hidayet şampiyon
NBA'deki temsilcimiz Hidayet Türkoğlu, Philadelphia'daki All Star haftasonunun ilk gününe damgasını vurdu. Çaylaklar-2.sezonunu oynayanlar maçında 19 dakika forma giyen ve 7 sayı üreten Hido, 103-97 Çaylaklar'a kaybeden ekipte yer aldı. Ama Hidayet için daha gece bitmemişti
Tüm Metin

  Kartal Ankara'dan eli boş dönüyor
Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde Polis Akademisi ve Koleji Türk Telekomspor, Beşiktaş'ı 3-0 yendi. Beşiktaş karşısında rahat bir oyun sergileyen Ankara ekibi, sadece son sette zorlandı ama maçtan 57 dakikada 3-0 galip ayrıldı. Diğer sonuçlar: İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Yeniköy Sentimspor:...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır