kapat
11.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün organizasyona önem verebileceğiniz gözlenirken para ilişkileriniz yüzünden zorlanabilirsiniz. Ayın Satürnle rahat etkileşimi öncülük yeteneğinizi ekip çalışmalarında kullanabileceğinizi ve arkadaş çevrenizde iletişiminizin artabileceğine işaret ediyor..


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün Ay durumu sizin dayanıklığınızı ve sabrınızı zorlayabileceğinden kariyeriniz konusunda yaşayabileceğiniz gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız.. Otoritelerle olan iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Stres sağlığınızı zorlayacak etkiler yaratabilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Burcunuzda ilerleyen Satürnün Ayla rahat etkileşimi heyecanlı yapınızı destekleyebilir ve uzaklarla ilişkilerinizi geliştirmek için yüksek öğrenim ve ticaretle ilgili konulara eğilebilirsiniz. Birçok yolculuk planlayabilir ve bunları gerçekleştirmek için gerekli adımları atabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Yöneticiniz Ayın durumu bilinçaltınızı toparlayacak etkiler yaratabilir. Aynı zamanda bu konum sizi ortak paylaşımlarınız konusunda girişim yapmaya motive edecektir. Duygusal yoğunluğunuz sizi eşiniz ve sevdiğinizle daha yakın ilişkiler kurmaya yönlendirebilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay sizi ortaklık konularında etkiliyor. Anlaşmalarınız, para alışverişleriniz, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda inişli çıkışlı etkiler hissedebileceğiniz gözleniyor. Girişimci ve kararlı davranışlarınız ortaklıklarınız üzerinde güven verici etkiler yaratabilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Düzene ve stabiliteye önem vereceğiniz bir gündesiniz. Fakat Kova burcunda bulunan Ay çalışma koşullarınızda yeni düzenlemeler yapabileceğinizi öngörüyor. Ayın Satürnle rahat açısı çalışmalarınızda destek verebilir ve sağlıkla ilgili bir konuyu çöüzme ulaştırabilir.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz her konuda fırsatlar gündemde Kendinizi ifade etmek için sosyal ortamlarda bulunmayı isteyebilir. Aşk yaşamınızda yenilikler yapmayı deneyebilirsiniz. Çekiciliğinizdeki artış aşk yaşamınız üzerinde olumlu etkiler veriyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün Ayın Uranüsle birleşimi yaşamınızda alıştığınız düzeni değiştirebileceğinizi belirtiyor. Yaşadığınız mekan, aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla ilgili yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Sevdikleriniz ve güvenliğiniz için masraf yapma isteğiniz artabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Kova burcunda bulunan Ayın Uranüsle birleşimi ruhunuza neşe katacak gelişmelerin yakın çevrenizde gerçekleşebileceğini öngörüyor. Kardeşleriniz ve arkadaşlarınızla olan iletişiminizin yoğunlaşacağı ve özellikle eğitimle ilgili seyahatlerinizin artabileceği gözleniyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün Ayın yöneticiniz Satürnle etkileşimi maddi konulara dikkat etmenizi tavsiye ediyor. Değişimlere hazırlıklı olmalı fakat aşırı risk almaktan kaçınmalısınız. Harcamalarınızın yoğunlaşabileceğini gözleyebilirsiniz. Yatırımlarınız konusunda akılcı davranmalısınız.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün burcunuzda bulunan Ayın Satürnle olumlu etkileşimi planlama gücünüzü arttırırken üstünüzde beklenmedik bir enerji yoğunlaşması yaratabilir. Fakat Satürn davranışlarınızda katılık verebileceğinden sözlerinizde dikkatli olmanız gerektiğini vurguluyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Kovadaki Ayın Satürnle rahat etkileşimi yaratıcı bilinçaltınızı olumlu etkiliyor ve size planlama gücü veriyorlar. Bugün girişimlerde bulunmak için güçlü itilimler duyabilirsiniz. Bunları uygulamaya koymak istemekle birlikte sabırlı davranmak daha uygun olabilir.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır