kapat
08.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bu alemde en iyi dayağı biz yeriz!
Türk sinemasının hangi emektarıyla konuşursanız "Bizde anı çok. İçinde bol sayıda kırık ve kan var bunların" diyor. Anlatırken çoğu zaman acınacak halleriyle sanki dalga geçiyor gibiler. Bunlardan biri de "Kırılmadık yerim kalmadı, yine de vazgeçmedim" diyen Mehmet Uğur...
Tüm Metin

  Şizofreniye savaş ilan etti
Şimdi Şizofreni Dostları Derneği 2. Başkanı Çocuğu için yaşayan annelerden biri Aysel Doğan. Biricik oğlu Serdar'ın hastalığı ile yıkılmış yıkılmasına ama mücadele azmini de hiç kaybetmemiş. İşte anlattıkları: "Oğlum Serdar, 1971 yılına girmemize 2 saat kala dünyaya geldi. Yeni yıla onunla birlikte 'merhaba' demiştik.
Tüm Metin

  Her şey bir çocuk için...
Aynı mutluluğu başkalarına tattırmak için uğraşıyor. Adı Sibel Tuzcu. Onun hikayesi doktorunun yüzüne 'senin çocuğun olmaz' demesiyle başlıyor. Ve dile kolay, tam 22 yıl annelik duygusunu yaşayabilmek, kendi bebeğinin kokusunu duyabilmek için yılmadan usanmadan mücadele ediyor.
Tüm Metin

  Sabırsız bebeklerin meleği
Nükhet Demiray çocuk sahibi olduktan sonra yaşamı değişen ve 'artık hayatta farklı bir görevim olmalı' diyen bir anne. Hikayesi bebeğini normalden tam 13 hafta erken dünyaya getirmesiyle başlıyor. Nükhet Demiray'la hastane koridorlarında kan aramakla geçen o zor günleri konuştuk...
Tüm Metin

  Başlık isteyen babaları valiye şikayet ettiler
Genç kızlar babalarının istediği başlık parası yüzünden sevdikleri gençlerle evlenemediklerini, başlık parası veren zenginlerle zorla evlendirildiklerini belirterek, Vali Tamer'den yardım istedi. Vali Mustafa Tamer, kızlara söz vererek "Artık uzay çağında yaşıyoruz. Kimse kızı zorla başlık parası için kocaya veremez.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır