kapat
08.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Etrafta düzgün adam yok
" Benimle ilgili iyi ya da kötü birşey söyleyen medyatik oluyor. Medyatik olmak için beni kullanan erkekler olmuştur. Ama onları hemen terk ederim"Geçtiğimiz günlerde çekimlerini tamamladığı Yeşil Işık filminin ardından Deniz Akkaya, yoğun programına aynen devam ediyor.
Tüm Metin

  Buket Kadir için kahvaltı hazırlardı
İnanır hakkında "sarkıntılık ve tehdit" suçlamasıyla toplam 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan iki ayrı dava, tek duruşmada görüldü. Saygı'nın avukatı Ömer Durak ile İnanır'ın avukatı Armağan Güner'in hazır bulunduğu duruşmada önceki duruşmalarda İnanır lehine tanık olarak dinlenen Burhan Kocataş...
Tüm Metin

  Tiffany Playboy'a Soyunacak!
Playboy'un Nisan sayısında yürekleri hoplatacak. Ünlü yıldız da "Hem profesyonel olarak hem de kişilik olarak ciddi anlamda geliştim ve aileme ayırdığım 10 yıllık dönemde yeteneklerimi tekrar keşfettim. Playboy sayesinde bütün dünya yeni Tiffany'yi tanıyacak" dedi.
Tüm Metin

  Tyra bu vücutla 19 milyon $ kazandı
17 yaşında Elite Ajans'ta mankenliğe başlayan Tyra Banks bugün dünyanın en çok kazanan birkaç top modelinden biri. Kişisel servetinin 19 milyon dolara ulaştığı söyleniyor. 28 yaşındaki top model Zeki Triko'nun da gönüllü tanıtım elçisi. Zeki kreasyonlarıyla takvim çekimlerini gerçekleştiren Tyra, bu bikinilerin uğruna inananıyor.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır