kapat
08.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Seninle yatmak istiyorum
Atletizm Milli Takım Kampı'nda bulunan milli atlet Mehtap Sızmaz'a çirkin teklif. Balkan Kros Şampiyonası nedeniyle yapılan kamptaki odasında gece 24.00'de telefonu çalan Akdeniz Oyunları Maraton şampiyonu Sızmaz, karşısında 800 metre Türkiye Şampiyonu Sedat Karataş'ı buldu.
Tüm Metin

  Fıkra değil gerçek
Böylesi ne görüldü ne duyuldu. Altı aydır futbol sahalarından uzak olan 19 yaşındaki Özgür Karadağ, evinde otururken Ümit Milli Takım'a seçildi. Ankaragücü'nün, geçtiğimiz yıl üçüncü kaleci olarak A Takım kadrosuna aldığı, ancak sezon başında, "Kendine kulüp bul" diyerek listesinden çıkarttığı Karadağ...
Tüm Metin

  Beyaz Şölen başlıyor
Salt Lake City 19.Kış Olimpiyatları, bu geceyi Cumartesi'ne bağlayan saatlerde 04.00'de açılıyor. 11 Eylül terör olaylarının ardından yapılacak ilk büyük spor organizasyonunda en önemli olan konu hiç kuşku yok ki seyirci ve sporcu güvenliği olacak. 2400 sporcunun katılımıyla bir rekorun kırılacağı Oyunlar'da Türkiye...
Tüm Metin

  Sociedad'ın en iyisi Nihat
Gazeteler Real Sociedad'ın zayıf defansıyla kümede kalmasının zor olduğunu belirtirken, Nihat'ı parlayan yıldıza benzetti. MARCA, Real Sociedad'ta en iyi oyuncu olarak milli futbolcumuzu seçerken, "Real Sociedad gibi zayıf bir takımda parlayan bir yıldız" yorumunu yaptı.
Tüm Metin

  Açılışı Başkan Bush yapacak
Sting, Yo-Yo-Ma gibi ünlü müzisyenler, törene renk katacaklar. Amerikalılar'ın yapacakları havai fişek ve elektronik gösteriler, açılışta büyük bir heyecan yaşatacaklar. Amerikan Virgin Adaları'nı kızak dalında temsil edecek olan 32 yaşındaki Dinah Browne, bu dalda mücadele edecek ilk siyahi bayan olma unvanını da elde edecek.
Tüm Metin

  Ne yaptın Ülker
Basketbolda Ülkerspor yine ayağına kadar gelen kısmeti tepti. Temsilcimiz Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynadığı maçta Barcelona'ya 85-64 mağlup oldu. Turuncu yeşilli takım ilk yarıda fırtına gibi esti. Harun ile arka arkaya sayılar bulan temsilcimiz ilk periyotu 18-15 önde tamamladı.
Tüm Metin

  Kings, Boston'da Webber'siz coştu
NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun 10 sayı attığı maçta Sacramento Kings, deplasmanda Boston Celtics'i 102-85 yendi. Batı Konferansı Pasifik Grubu lideri Kings, Celtics karşısında midesinden rahatsızlanan yıldızı Chris Webber'siz mücadele etti. 24 dakika sahada kalan Hido, 10 sayı attı, 6 ribaund aldı, 3 asist yaptı, 1 top çalıp, 1 de blok yaptı.
Tüm Metin

  Sümer yönetimi "Devam" dedi
Trabzonspor'un ligde aldığı kötü sonuçların ardından, kupadan da elenmesiyle yükselen 'erken kongre' seslerine Özkan Sümer yönetimi aldırış etmedi. Basın Sözcüsü Mehmet Ongan, bazı yöneticiler istifa etse dahi 31 Aralık 2000 tarihinde genel kuruldan aldıkları yetkiyle kendilerine yüklenen görevi sonuna kadar götürme...
Tüm Metin

  Yeni bir Hagi ile yine bir kupa
Tarih: 5 Şubat 2002... Yer: Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri... Saat: 17.00... Galatasaray İkinci Başkanı Fatih Altaylı ile futbol şubesi sorumlularından Özer Saraçoğlu, teknik direktör Lucescu ile masaya oturuyorlar. Aslında bu transfer görüşmesinin saat 16.00'da, başkan Mehmet Cansun'un da katılımıyla ...
Tüm Metin

  SPK'dan devlere müjdeli haber
G.Saray ve Beşiktaş'a müjde... G.Saray ve Beşiktaş kulüpleri bir ilke imza atarak SPK'dan halka arz için izni kopardılar. Sermaye Piyasası Kurulu dün İMKB'nin İstinye'deki binasında saat 14.00'te başlayan ve tam 8.5 saat süren toplantı sonrası iki kulübe halka arz için izin verdi.
Tüm Metin

  Söz herkese verildi
Galatasaray 2.Başkanı Fatih Altaylı'nın "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu Başkanı Aziz Yıldırım'dan garanti aldığı söyledi. Bu ne garantisiymiş, açıklasın" sözlerine sarı-lacivertli yönetimden sert tepki geldi. Asbaşkan Mahmut Uslu, "Fatih Altay'lı yüzyıla yakın bir ezeli rekabetin bozulması için...
Tüm Metin

  Boş konuşma!
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, G.Saray İkinci Başkanı Fatih Altaylı'nın Sergen'le ilgili açıklamalarına açtı ağzını, yumdu gözünü: "Altaylı'nın boş konuşmasın. Futbol kulübü yöneticiliğinin farklı bir iş olduğunu iyi anlasın diye ona yazarak ve faks geçerek bildirdim. Ama görüyorum ki yine anlamamış.
Tüm Metin

  Bilgili resmen "Adayım" dedi
Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, mart ayında yapılacak kongrede yeniden aday olduğunu dün resmen açıkladı. Bilgili, "Zor bir süreç geçirdik. Bu yüzden bugüne kadar böyle bir açıklama yapmaktan kaçındım. Yapacak çok şey var. Beşiktaş'ta eksik kalanları tamamlamak için yeniden göreve talibim" dedi.
Tüm Metin

  Kulüp aramıyorum
Köln'ü severim. Beni çok istiyorlarsa bu kentteki avukatıma başvurabilirler. Ama şimdilik Beşiktaş'la olan sözleşmem sürüyor ve ayrılmayı düşünmüyorum." Bir süredir para alamadığını söyleyen Alman hoca, "Bu, zaman zaman moral bozucu olabiliyor. Daha önce Türkiye'de çalıştığımda da paramı 1.5 yıl sonra alabilmiştim.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır