kapat
06.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Vezir oldum
Sahnelerin en genç ve en son assolisti ünvanını alan Petek Dinçöz, Günay Restaurant'taki ilk gecesinde neler hissettiğini anlattı. Sahneye çıkacağı gece, Günay'a saatler öncesinden gittiğini belirten Petek Dinçöz, "Saçım, makyajım yapıldıktan sonra start verildi ve maraton başlamış oldu.
Tüm Metin

  Balayı için gün sayıyor
Türkiye'ye döndükten sonra Bayram'ın üçüncü günü Antalya Miraç Otel'de sahneye çıkacağını belirten Sibel Can "Mart ayının ilk haftasında da Avustralya'ya gitmeyi düşünüyorum. 1998 yılında konser vermek için gittiğim bu ülkeyi unutumadım. Avustral'ya 10 gün kalacağım.
Tüm Metin

  Bir daha Avrupa'da konser verirsem bana pez.. desinler
Strasbourg'daki konserini iptal eden Tatlıses, Paris'teki konsere sponsor firmaların ödeme yapmaları üzerine çıkmayı kabul etti. Sahneye çıkmadan önce kuliste basın mensuplarına organizasyondan dert yanan Tatlıses, "17 sene evvel geldiğim Paris'te hiçbir şey değişmemiş. O zaman da organizasyon berbattı, bugün de aynı şekilde.
Tüm Metin

  'Yeliz'in sağı solu oynuyor'
Mehmet Ali Erbil'in Çarkıfelek'te çalışan eski ve yeni hostesleri ağız kavgasına tutuştu. Tarkan'ın baldızı olarak anılan eski hostes Berna Öztürk, yeni hostes Yeliz Yeşilmen'in yüzünden işinden olduğu iddialarını kabul etmedi. Öztürk "Yeliz'le çalışmak istemediğim için ben ayrıldım.
Tüm Metin

  Gönül Akkor yoğun bakımda
MÜ Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Necmettin Pamir, Akkor'un rahatsızlığının, 4 gün önce kaybettiğimiz Prof. Dr. Aykut Barka ile aynı olduğunu söyledi. Prof. Dr. Pamir, "Rahatsızlıkları patolojik olarak aynı, ama yerleri farklı. Akkor'un beyincikte, Barka'nın ise beyindeydi.
Tüm Metin

  Ali-Ayşegül Atik çifti boşanıyor
Kadıköy 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde dava açan Ali Atik, dilekçesinde "Şiddetli geçimsizlik" nedeniyle 15 yıllık eşinden ayrılmak istediğini bildirdi. Ayşegül Atik ise eşinin kararına saygı duyduğunu belirterek "Birbirimizi severek evlenmiştik. Uzun yıllar mutlu beraberliğimiz oldu. Ancak son zamanlarda anlaşamıyorduk" dedi.
Tüm Metin

  Üniversiteden kovuldu
Akademiye 1997 yılında kayıt olmasına rağmen özellikle son 2 yıldır okuluna hiç devam etmeyen Kournikova, üniversitenin dekanının emriyle kovuldu. Rus tenisçi geçen zamanda sadece kortların değil şov dünyasının da yıldızı olmuştu. Üstüne üstlük ödevlerini de aynı üniversiteden fahri doktora sahibi olan babası...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır