kapat
06.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  MİT'te borç cinneti
MİT'ten konuya ilişkin olarak yapılan yazılı açıklamaya göre, önceki gün Yenimahalle'deki MİT Müsteşarlığı'nda, Müsteşar Yardımcılığı Özel kalem Müdürü M.H.E., geçirdiği bunalım sonucu, aynı odada çalışan sekreter arkadaşı D.Y'yi tabanca ile vurarak, ölümüne sebep oldu. M.H.E daha sonra intihar etti.
Tüm Metin

  78 yaşında baba oldu
Van'ın Gevaş ilçesinde yaşayan 78 yaşındaki Esat Cengiz inanılır gibi değil ama tam 11 çocuk ve 50 torun sahibi! En son çocuğunu, 4 ay önce kucağına alan Esat Dede pes etmiş "Artık çocuk yapmayacağım" diyor! Elmalı Mahallesi'nde yaşayan, 66 yaşındayken eşini kaybeden Esat Cengiz 10 yıl önce ikinci kez evlenmiş.
Tüm Metin

  Çiflikte sır cinayeti
Milli futbolcu Hasan Şaş'ın nişanlısı Sibel Yalçın'ın babası Veteriner Hekim Yusuf Yalçın, önceki gün saat 15.00 sıralarında çiftlik çıkışında öldürüldü. Yalçın'ın cesedi saat 22.00 sıralarında bekçi tarafından tel örgülerin yanında bulundu. Jandarma olayı çok yönlü araştırırken, mafya ihtimali üzerinde duruluyor.
Tüm Metin

  Evli müdürün aşk cinneti
Bağcılar Güneşli Atatürk Caddesi Uzay Sokak sakinleri, dün sabah kurşun sesleriyle uyandı. Babası Şaban Ünal (55), eşi Bilgin Ünal (30) ve çocukları Diler Ünal (7) ve Didem Ünal (9) ile birlikte yaşayan Zeki Ünal (31) sabah saatlerinde eşi ve babası ile tartışmaya başladı.
Tüm Metin

  Mankenlerin Ecstasy davası
8 Ocak 2002 tarihinde yapılan operasyonda, Faruk Türkseven'in alıcı gibi davranan polislere "Ecstasy" hapı satarken yakalanmıştı. Türkseven'in üzerinde yapılan aramada 7 adet, kaldığı yerde yapılan aramalarda da 163 adet "Ecstasy" hapı bulunmuştu.Türkseven'den Ecstasy alarak kullandıkları iddia edilen...
Tüm Metin

  Bebeğin adı Ülkü Deprem
Bebeğe "Ülkü Deprem" adı verilirken, anne, "Depremin hemen ardından doğduğu için yavrumuza bu ismi verdik. Acı ve korkunun peşinden sevinç yaşadık" dedi.
Tüm Metin

  Müteahhitlere soruşturma
Çay Küçük Sanayi Sitesi'ni inşa eden müteahhit firma Tavşanoğlu İnşaat ile, 96 konutluk Çaykent Toplu Konut sitesi müteahhit firması Hona inşaatlar hakkında, Çay Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Küçük Sanayi Sitesi'nde hafta içi tam 1500 kişi çalışıyordu. Depremin hafta sonu olması büyük bir faciayı önlemişti.
Tüm Metin

  Sigortalı evi mezar oldu
Habibe Gül ve eşi 2 yıl önce zorunlu deprem sigortası yaptırmıştı. Ancak Afyon'da 16 Aralık 2000'de meydana gelen 5.8'lik deprem sırasında evleri hasar gördü. Sigortadan bir miktar para alan Gül Ailesi, bu parayı evin onarımına harcadı. Daha sonra ise sigorta yenilenmedi. Ve ev Gül'e mezar oldu.
Tüm Metin

  17 Ağustos'tan ders aldı
Çünkü 38 yaşındaki Bayrak, İstanbul'da yaşadığı Marmara Depremi'nden ders alarak Çay'daki dört katlı evine deprem sigortası yaptırdı. Bayrak, "Evde derin çatlaklar oluştu. Hasar tespitini merakla bekliyoruz" dedi.
Tüm Metin

  Kaza karakterimizi değiştirdi
Saatler 23:00'ü gösteriyordu. Uçaktaki panik atlatılmış, yardım gelene kadar hayatta kalma mücadelesi başlamıştı. Tümay Kalaycıoğlu ateş yakmak için uçaktan atladı; dizlerine kadar kara gömüldü. Sağ ayağı çok kötü durumdaydı. Her taraf ağaçla kaplıydı. Uçak çarpmadan dolayı yamulmuştu.
Tüm Metin

  Arafat'tan Apo'ya esrarengiz 'elçi'
İtalya Başbakanı D'Alema, televizyonda Öcalan'ın İtalya'yı terk etmesi yönünde yaptığı ilk açıklamadan bir gün sonra, 29 Kasım 1998'de kendisine Apo'yla görüşmek için temsilciler seçti. Bu temsilciler, D'Alema'nın özel sekreteri Nicola Ratorre, Sol'un Demokratları Partisi'nin Uluslararası İlişkilerden Sorumlu...
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Boğaziçi Köprüsü dün yine bir intihara sahne oldu. Sabah 08.00 sıralarında kendisine ait otomobil ile Boğaziçi Köprüsü'ne gelen Murat Ören (23) önce annesini cep telefonuyla aradı. Annesine "Hakkını helal et" diyen ve daha sonra korkuluklara doğru koşmaya başlayan Ören, polislerin şaşkın bakışları altında kendisini köprüden attı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır