kapat
06.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Vezir oldum

Dinçöz, "Bazıları benim sahnede rezil olacağımı düşünüyordu ama ben vezir oldum. Başardığımı görünce şoke oldular" dedi
Sahnelerin en genç ve en son assolisti ünvanını alan Petek Dinçöz, Günay Restaurant'taki ilk gecesinde neler hissettiğini anlattı. Sahneye çıkacağı gece, Günay'a saatler öncesinden gittiğini belirten Petek Dinçöz, "Saçım, makyajım yapıldıktan sonra start verildi ve maraton başlamış oldu. Sevgili Gülben Ergen, Ebru Gündeş, Bülent Ersoy ve Esra Özmen kulise gelip bana moral verdiler. Bu benim için çok önemliydi. Panik yapmamamı söylüyorlardı ama elimde değildi, çünkü ilk defa böyle bir şey başıma geliyordu. Çok heyecanlıydım. Benim için 400 kişinin önüne çıkmak büyük bir olay" dedi.

Sahnede açılış konuşmasını yaptıktan sonra heyecanının büyük ölçüde azaldığını söyleyen Dinçöz, özellikle başaramayacağını düşünenleri utandırdığı için mutlu olmuş. "Bazı insanlar rezil olacağımı düşünüyordu ama ben vezir oldum. Başardığımı görenler adeta şoke oldular, bu beni daha da kamçıladı" diyen Petek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

'UCUZ REKLAM YOK'
"Başarımın tek sebebi çalışmaktır. Hala şan dersleri almaya devam ediyorum. Günay Bey, iki program daha yapmamı istedi, ben de kabul ettim. Cuma ve Cumartesi gecesi tekrar çıkacağım sahneye..." Ucuz reklamdan kaçındığını vurgulayan genç şarkıcı "Bazı insanlar böyle işler yapacağı zaman ya bir sanatçıya laf atarlar ya da başka türlü reklam yapma gereği duyarlar. Ben böyle ucuz reklam yapmadım, en önemli farkım bu." Petek'in, Günay'daki ilk gecesinden sonra da, telefonları hiç susmamış. Orhan Gencebay, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli Abdullah ile eşinin kendisini izlemeye gelmesine sevinen Petek, asıl mutluluğu, "Mankenlerden hiç destek görmüyorum" diye düşündüğü sırada yaşamış. Ebru Destan, Nefise Karatay, Vahe Kılıçarslan ve eşi seksi assolisti, özel gecesinde yalnız bırakmamışlar.

Kendisini sevenler kadar, sevmeyenlerin de olduğunu bilen Petek Dinçöz, yine de herkesten "aferin kız sana" diye, övgü sözleri duymuş. Bundan sonraki hayali halk konseri vermek olan Petek, ilk sahne denemesinde giydiği Nur Yerlitaş imzalı o seksi kostümlerini de gelinliği gibi, ölünceye kadar saklayacakmış.

Vecihe ASLAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır