kapat
24.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Kaplancılar'a dikkat edin
11 Eylül saldırılarından bu yana bütün dünya Afganistan'la yatıp kalkıyor. Ancak Afganistan'da yuvalanan ve Türkiye'ye kadar uzanan terör örgütleri, ABD'nin Afganistan harekatının nedenleri ve Taliban'ın devrilmesinin ardından ortaya çıkan tablo hakkında çok az şey biliniyor.
Tüm Metin

  Ustaya muhteşem veda
Fransa'nın en ünlü Haute Couture modacılarından Yves Saint Laurent, birbirinden ünlü mankenlerin katıldığı muhteşem bir defileyle moda dünyasına veda etti. Laurent'in imzasını taşıyan kıfayetlerin de sergilendiği defilede, 2002 sonbahar-yaz koleksiyonu da sunuldu.
Tüm Metin

  Boksörün dönüşü
ABD'de yakında gösterime girmesi beklenen filmde ünlü boksörü oyuncu Will Smith canlandırdı. Büyük ilgi görmesi beklenen filmden basına yansıyan kareler, Muhammed Ali'nin hayatındaki en ufak ayrıntıya dikkat edildiğini ortaya koyuyor. Başrol oyuncusu Will Smith, rolünün hakkını verebilmek için uzun süre ringlerde ter attı.
Tüm Metin

  İşte kanıt fotoğraflar
KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş ile Rum lider Glafkos Klerides'in geçtiğimiz Pazartesi'den itibaren yüz yüze üzerinde çalıştığı United States Of Cyprus (Kıbrıs Birleşik Devletler) formülünün iki gün önce basına sızması, Rum tarafını karıştırdı.
Tüm Metin

  Kaynanamın hisseleri de Enron'la birlikte battı
Kongre'nin Enron ile ilgili soruşturmada dikkatli olması gerektiğini belirten Bush, "Kongre, Amerikan halkı üzerine odaklanmalı. Savaştayız. İnsanların iş bulabilmesini sağlamalıyız. Enron konusunda beni en çok kızdıran, hissedarlar ve çalışanların, Enron hakkında bütün gerçekleri bilmemesi.
Tüm Metin

  'Esirlere tanınan kurallar çiğneniyor mu?' tartışması
NBC Televizyonu'nun dün manşetten verdiği habere göre Washington yönetimi gözaltındaki militanları "yasadışı savaşçılar" olarak tanımlıyor. Bu tanıma giren kişilerin hiçbir hukuksal hakkı olmadığını savunuyor. Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Koordinatörü Mary Robinson...
Tüm Metin

  İmaj değiştiren Chelsea Madonna'yı bile solladı
Ekose etek-ceketlerle donuk renk makyajıyla adeta yaşlı bir kadın gibi görünen, medyanın karşısına çıkmamaya özen gösteren Chelsea gitti, yerine modayı yakından takip eden bir kadın geldi. Chelsea'yi Paris'te Madonna ve Gwyneth Paltrow'la gittiği Versace defilesinde görenler gözlerine inanamadı.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Suudi terörist Usame bin Ladin şu sıralar Yeni Zelanda sahillerindeki billboardları süslüyor. Billboardlarda Ladin plajda bir şezlonga uzanmış, radyo dinleyerek Time dergisi okuyor! Yanında ise "Kaçacak daha iyi bir yer bulamazdım" yazısı okunuyor.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır