kapat
24.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Asena podyumu 'kıvırabilir' mi?
Dansözlükte kendini kanıtlayan Asena, sürpriz bir kararla 'podyum'a geçiş yapacağını açıkladı. Tabii ki bu karara önce hem aşkı hem patronu olan İbrahim Tatlıses tepki verdi: "Mukavelemize göre böyle bir şey yapmaya hakkı yok." Asena'dan cevap geçikmedi: "Bana kimse karışamaz.
Tüm Metin

  'Lopez'le yatağa cıplak girmem'
Birçok kişi seksi yıldızın elini bile tutmak için canını vermeye hazırken aktör Jim Caviezel, Lopez ile birlikte yatak sahnesi çekmeye yanaşmadı. 33 yaşındaki aktör, Angel Eyes adlı filmde dünyanın en seksi kadını olarak gösterilen Lopez ile rol icabı üstsüz olarak yatağa girip sevişeceği sahnede oynamayı dini inançları nedeniyle geri çevirdi.
Tüm Metin

  Tıpkı yurdum insanı...
Vanilla Sky filminin Londra prömiyerine katılan Cruise, çıkışta bir hayranı telefonunu uzatarak, annesinin konuşmak istediğini söyledi. Hayranını kıramayan Cruise, telefonu alıp, konuşmaya başladı. Ancak Cruise, kısa sürede telefonda kimsenin olmadığını anladı ve telefonu hayranı Siobhan O'Leary'ye geri verdi.
Tüm Metin

  Sadri'yi hiç unutmadık
Seyircileri zaman zaman kahkahaya boğan, zaman zaman da hayrete düşüren oyunda, Çolpan İlhan, Selçuk Yöntem, Mehmet Esen ve Seray Sever gibi usta oyuncular yer alıyor. Haftanın üç günü; Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri sahnelenecek oyunun gala gecesinde Çolpan İlhan, yeni ve eşşiz bir oyunla sezonu açtıklarını belirterek...
Tüm Metin

  Cansızlık para etti
Baycan, Türkiye'nin ilk cansız mankeni olduğunu iddia ederek Kılıçaslan'ı kızdırdı. Kılıçaslan, "Bu iş ilk yapan benim. Pastadan pay almak istiyorlar" dedi. İstiklal Caddesi'nde kendisini kurşun rengine boyayarak halkın arasına çıkan Baycan ise "İnsanlara bu işi sevdiren kişiyim.
Tüm Metin

  40 trilyona kovuldu!
Geçen yıl ABD'li şarkıcı ile rekor bir anlaşma imzalayan EMI, Carey'in Glitter adlı son albümünün satışlarının iyi gitmemesi üzerine güzel şarkıcıya 28 milyon dolar (yaklaşık 40 trilyon lira) vererek yollarını ayırdı. 11 Eylül'den sonra satışların yüzde 20 oranında düştüğüne dikkat çeken EMI'ın yeni patronu Alain Levy...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır