kapat
24.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Ladin Yeni Zelanda'da!
Suudi terörist Usame bin Ladin şu sıralar Yeni Zelanda sahillerindeki billboardları süslüyor. Billboardlarda Ladin plajda bir şezlonga uzanmış, radyo dinleyerek Time dergisi okuyor! Yanında ise "Kaçacak daha iyi bir yer bulamazdım" yazısı okunuyor. Coramandel bölgesi turizm bürosu Saatchi and Saatchi'ye 20 bin dolar ödeyerek bu kampanyayı başlattı. Turistlerin bölgeye ilgisinin artmasına bakılırsa kampanya gayet başarılı!

Depresyona girince Prozac verdiler
Güney Afrika'nın Cape Town kenti hayvanat bahçesinde depresyona giren Phoneix adlı papağan depresyon tedavisinde kullanılan Prozac'la tedavi ediliyor. Geçen yıl depresyona giren Phoneix tüylerini yolmaya başlamış ve göğsünde, kanatlarında tek bir tüy bile bırakmamıştı. Tedavi tüyler çıkana dek sürecek.

Afganistan'ın geleceğinde Dostum'un da rolü olacak
Bu sözler dün, Afganistan Savunma Bakan Yardımcısı General Raşid Dostum'u kabul eden Dışişleri Bakanı İsmail Cem'e ait. Dostum ile her zaman yakın ilişkiler içinde olduğunu belirten Bakan Cem, şöyle devam etti: Dostumuz Dostum'u misafir etmek, bizim için şereftir. Afganistan'ın geleceğinde Raşid Dostum'un çok önemli bir işlev taşıyacağına inanıyorum. Bu çerçevede Türkiye ile Raşid Dostum'un ilişkilerinin devam edecek...

ABD'li kadın subay 'giysi savaşını' kazandı
Suudİ Arabistan'daki Amerikan üssünde görevli kadın Yarbay Martha McSally, Savunma Bakanlığı'na karşı verdiği "kıyafet" mücadelesinde galip geldi. Genelkurmay Başkanı Tommy Franks'in emriyle artık ABD'li kadın subaylar, üssün dışında yerel Suudi kadını giysisi burka benzeri "abaya" giymek zorunda değil. Savaş pilotu olan Bayan McSally, bu giysiyi Müslüman kadının giyebileceğini, Hıristiyan olduğu için dini haklarının ihlal edildiğini söyleyerek dava açmıştı. Suudi yetkililerin bu karara nasıl yaklaşacağı bilinmiyor.

Patrick, İsveç'te töre cinayetine neden oldu
Avrupa'nın göbeğinde bir töre cinayetine kurban giden Fadime Şahindal, İsveç'in gündemini oluşturmaya devam ediyor. Fadime'nin uğruna öldüğü İsveçli sevgilisi Patrick'in görüntüleri yayınlandı. Basın Fadime ile Patrick'i 'Modern Romeo ile Jülyet' ilan etti. Fadime, 1996'da Patrick için evden kaçmayı dahi göze aldı. Patrick 2 yıl sonra trafik kazasında öldü. Fadime'nin akrabasıyla evlenmesini isteyen ailesi onu rahat bırakmadı. Babası, Pazar günü genç kızı öldürdü.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır