kapat
24.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
İkizler burcunda bulunan Aydan idealleriniz gerçekleştirme konusunda destek alabileceğiniz gözleniyor. Ayın bugün burcunuzda ilerleyen Marsla çok yüksek etkileşimini vurgularken kendinizi katılabileceğiniz çalışmalarda çok iyi ifade edebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün burcunuzda ilerleyen Ay her konuda enerjik ve girişimci bir yapıyla hareket edebileceğinizi belirtiyor. Ayın Neptünle oluşturduğu rahat açı yaratıcı düşüncelerinizde maksimum yararlanabileceğiniz bir günde bulunduğunuzu vurgulamakta.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kendinizi sosyal ortamlarda mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe yönelik planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Ortak çalışmalarda ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
İkizlerde ilerleyen Aydan rahatlatıcı etkiler alıyorsunuz. Seyahatlere ve yeni konularla gelebilecek fırsatlara açıksınız. Gezegenlerin enerjisi size eğitim ve ticaretle ilgili konularda fırsatlar getirebilir ve dünya görüşünüzü arttırmak için bir çok yolculuk fırsatı bulabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Ayın konumu tek başınıza hareket etmekten zevk almayacağınıza işaret ediyor. Partnerinizle birbirinize her konuda destek olabilir değişen şartlara birlikte uyum sağlayabilirsiniz. Ayın açılarının etkisiyle iş konusundaki yatırımlarınız olumlu sonuçlar getirecektir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Aşk yaşamınızda gerginliklere açık olsanız da enerjinizi olumlu yönlendirebilirseniz her türlü yanlış anlaşılmayı engelleyebilirsiniz. İkizlerdeki Ayın burcunuzdaki Neptünle yapacağı rahat açı özel yaşamınızla ilgili önemli fakat enteresan gelişmeleri gündeme getirebilir.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Parasal konuların ön planda olabileceği bugün değerleriniz ve hisseli paralar konusunda çelişkiler yaşayabilirsiniz. Yeni girişimler için çok elverişli bir zaman sayılmasa bile anlaşmalar planlamak için uygun bir gün. Yatırımlarınızı yaparken risk almaktan kaçınmalısınız.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
İç gerilimlerinizin çok azalacağı ve kendinizle barışık olabileceğiniz bir gündesiniz. Ayın durumu oluşturacağınız her türlü planın sonuçlarını alabileceğinizi vurguluyor. Grup çalışmaları,organizasyonlar ve arkadaşlarınızla birlikte yürüttüğünüz işleriniz başarı vaadediyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
İkizlerdeki Ayın durumu kariyeriniz konusunda güçlü motivasyonlara sahip olabileceğinizi belirtirken otoritelerin dikkatini çekerek beğeni kazanabileceğinizi vurguluyor. Ayın olumlu açıları yaratıcı düşünceleriniz sayesinde bir çok yenilik yapabileceğinize işaret ediyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ortak paylaşımlarınızla ilgili kararlar almak bugün sizi sıkabilir ve yorulmanıza neden olabilir. Zaman zaman sizi tereddütte bırakabilecek etkiler alacağınız gözlenirken pekçok gezi ve ticari yolculuk için fırsatlar bulabilir yeni çevrelerde aradığınız şartlara kavuşabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Pratik girişimlerinizi hayata geçirebilmeniz açısından son derece olumlu sonuçlar verebilir. Fakat iş yerinizde oluşabilecek rekabetlere karşı hazırlıklı olmanızda fayda var. Sağlığınızı ve fiziksel kondisyonunuzu destekleyecek önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün İkizler burcundaki Aydan ev ve aile yaşantınızı zaman zaman gerilime sokabilecek etkiler alıyorsunuz. Yine de Ay Neptün açısı yaratıcılığınızı destekliyor. Ayın Merkürle rahat etkileşimi anneniz ya da kadın akrabalarınızla iletişiminizde rahatlama yaratabilir.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır