kapat
23.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Serhat bitirdi

Dün geceki karşılaşmanın ilk yarısında iki kontrataktan genç Serhat'ın ısrarcı takibi ile atılan gollerden sonra maç 2-0 oldu.

Maçın iki golünü kaydeden genç Serhat'ın, bir ikili mücadeleden sonra hakem ve rakibi ile didişmesini anlayamadım. Hakem düdüğünü çalmış, faulu vermiş, oyunu durdurmuş. Serhat neden hem rakibi ile didişiyor, hem de hakeme karşı geliyor? Serhat kardeşimin, Fenerbahçe'nin iki golünü atan bir futbolcu olarak sahanın en rahat oyuncusu olması lazım. Bu sinir, bu gereksiz panik eğer hakem tarafından kırmızı veya sarı kartla cezalandırılsaydı, Fenerbahçe'ye büyük zarar verirdi.

Samsun'da yitirilen 3 puandan sonra sarı-lacivertliler maça çok gergin başladı. Yenilik yapmak teknik direktörün birinci görevidir. Bazen sistemini uygular, bazen de rakibe göre, oyuna göre, sistem değiştirmesi beklenir. Dün maçı izlemeye Kadıköy'e gelen Fenerbahçeliler, takımdaki olabilecek yenilikleri görmek için geldiler. Fakat "Umduklarını buldular" dememize imkan yok. Galibiyet tabii ki çok güzel. Erken gelen iki gol takım ve oyuncularda büyük bir rahatlama yaptı.

Abdullah verimli oldu
Dün gözüme çarpan en önemli değişiklik, Abdullah'ın orta sahaya alınmasıydı. Bunun takıma ve oyuna olumlu bir şekilde yansıdığını gördük. Çünkü Abdullah, buluştuğu topları en iyi şekilde oyuna sokan, takımına gol yollarını açan paslar atabilen bir oyuncu. Abdullah'tan sonra Rüştü, zaman zaman Yusuf, çalışkanlığı ile de Serhat gözüme çarptı.

Her teknik direktörün karakteri mutlaka çalıştırdığı takıma yansır. Aykut Kocaman'ın futbolculuk döneminde olduğu gibi teknik direktörlük döneminde de topu iyi kullanan bir ekip yarattığını gördüm.

İstanbulspor, özellikle 2. yarıda F.Bahçe'ye oranla daha iyi top çevirdi ama neticeye gidemedi. Yani maçın ilk yarısında Fenerbahçe daha etkili oynadı ve golleri buldu. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise gol pozisyonu bulan taraf İstanbulspor'du.

F.Bahçe Stadı'nın zemini çok güzel. Dün yumuşak zeminin futbol oynamak için ne kadar olumlu olduğunu gördük.

Maçın hakemi Muhittin Boşat, pozisyonlara yakınlığı, çaldığı yerinde düdüklerle karşılaşmaya olumsuz etkide bulunmadan bir maç yönetti.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır