kapat
23.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Boğada ilerleyen Ayın açıları para sektörünüzü hareketlendirirken, bedensel ve ruhsal kaynaklarınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayın etkileşimleri enerjinizi para kazanmaya ve spekülatif konulara odaklayabileceğinizi belirtiyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebileceğiniz bugün aşk konusunda istediklerinizi gerçekleştirebilecek motivasyona sahipsiniz.. Ailenizle ilişkilerinizi de güçlendirmek isteyebileceğiniz bu devrede evinizde yenilik yapma isteğiniz artabilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ayın durumu bilinçaltınızdan çok yoğun etkilendiğinizi gösteriyor. Bu devrede yaratıcı düşüncelerinizle ilgiyi çekip işinizde beklediğiniz yükselmeyi uygulayabilirsiniz.. Fakat Ayın durumu kafanızdaki düşünceleri devamlı inceleme isteği verirken ruhsal dengenizi bozabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Yöneticiniz Ayın durumu hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir günde bulunduğunuza işaret ediyor. Kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor. Ayın durumu iş yaşamınızda sözlerinize dikkat etmeniz gereğini belirtmekte.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Meslek yaşantınızda yeni olanaklar ve sorumluluklarla karşılaşabileceğiniz bir devredesiniz. Fakat Boğadaki Ayın karşıt burcunuzdaki Uranüse oluşturduğu sert açı kariyerinizle ilgili konularda otoritelerle zaman zaman anlaşmazlıklar yaşayabileceğinizi vurguluyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Ayın durumu kariyer yaşamınızda önemli bir yükselme yaşayabileceğinize işaret ediyor. Bugün yüksek öğrenim görüyorsanız eğitim fırsatları için araştırma yapabilirsiniz. Çıkabileceğiniz yolculuklarda aradığınız aşkı bulmak sizin için hoş bir sürpriz olabilir.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Boğadaki Ay parasal konularda, özellikle ortaklaşa yatırımlarda önemli gelişmeler yaşayabileceğinizi vurguluyor. Duygusal bakımdan oldukça hassas olabileceğiniz gözlenirken sevdiğinizle duygularınızı paylaşmaktan mutlu olabileceğiniz görülüyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ayın sert etkileşimleri nedeniyle zaman zaman sözlerinizle başkalarını rahatsız edebileceğiniz gözleniyor. Fakat bugün tartışmak yerine uzlaşmayı tercih etmek lehinize olacaktır. Bu tutumunuz size ortak paylaşımlarınız konusunda uyum ve bereket getirebilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün özellikle bilinçaltı huzursuzluklara meyilli olabileceğiniz gözlenirken enerjileriniz iyi kanalize etmeye ve yeterince dinlenmeye özen göstermelisiniz. Boğada ilerleyen Ayın desteğini günlük işlerinizi uygulama konusunda görebileceğiniz günde bulunuyorsunuz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Boğadaki Aydan aldığınız rahat etkiler ikili ilişkilerinize ve sosyal yaşamınıza ahenk getiriyor. Romantik eğilimlerinizin yüksek olacağı bugün yaratıcılığınızdan her konuda maksimum yararlanabilir, eğlenceye ve risk almaya eğilim gösterebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün sizin için en önemli gibi görünen konuların başında ailenizle olan iletişiminiz ve eviniz için yapabileceğiniz yenilikler gelebilir. Uranüsün Ayla sert açısı aile içi tartışmaların ve fikir ayrılıklarının gündemde olabileceğini belirtse de bunları iletişim yoluyla aşabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ayın desteğini almaya devam ediyorsunuz. Konuşmalarınızın etkileyiciliği sayesinde bir çok işinizi rahatça yoluna koyabileceğiniz görülüyor. Ayın durumu çalışmalarınız üzerinde enerji verici etkiler zaman zaman iletişimde ve yolculuklarınızda aksamalara yol açabilir.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır