kapat
23.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Yeğenim Cem Amerika'da nasıl dolar milyoneri oldu?
Cem Sertoğlu.. Yani benim yeğenim.. Kardeşim Vedat'ın büyük oğlu.. Cem, İstanbul Robert Koleji bitirdikten sonra, üniversite eğitimini Amerika'da, Teksas Austin'de aldı.. Sonra ver elini New York.. Geleceğini, dünyanın en ilginç kenti olan New York'ta aramaya başlayacaktı.. O ünlü "Amerikan Rüyası" var ya, işte o rüyayı...
Tüm Metin

  Lara'nın intihar sırrı iki bilgisayarda
Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak yaşamına son veren Özel Üsküdar Amerikan Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Lara Falay'ın intiharındaki sır perdesi yavaş yavaş aralanmaya başladı. Satanist bir grupla bağlantısı olduğu tespit edilen 17 yaşındaki Lara Falay'ın intiharı uluslararası platforma taşınıyor...
Tüm Metin

  İntiharlara karşı seferberlik ilanı
İstanbulda lise çağındaki gençler arasında intiharların artması, satanizm akımının yaygınlaşması ve internet ortamındaki oyunların ruh sağlığına olumsuz etki yaptığı iddiaları üzerine Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye genelinde "alarm" ilan etti. SABAH'a konuşan Bakan Metin Bostancıoğlu, "alarm" durumunun..
Tüm Metin

  Deprem Akdeniz'i uyutmadı
Akdeniz ile Ege Denizi'nin kesiştiği bölgede dün sabaha karşı orta şiddetli deprem oldu. Merkez üssü Atina'nın 370 km. güneydoğusu, Girit Adası yakınları olan depremin büyüklüğü 5.4 olarak açıklandı. Sabah saat 06.54'de meydana gelen sarsıntının, denizin 47 km. derininde gerçekleştiği belirlendi.
Tüm Metin

  Albay'ı sekreter aşkı yaktı
Emrindeki Uzman Çavuş Ergün Özcan'ı, evinde bıçakladığı gerekçesiyle tutuklanan Yalova Alay Komutanı Albay Sedat Tuna, hakkında inanılmaz iddialar ortaya atıldı. İşte Albay Tuna hakkındaki iddialar: 18 ay önce Yalova'ya atanan evli ve 1 çocuk babası Albay Sedat Tuna, göreve başladıktan sonra makam sekreteri...
Tüm Metin

  Patroniçe kıskaçta
Türkiye'de ilk kez, bir fuhuş şebekesinin gelir kaynakları inceleme altına alındı. Kadın satıcısı Natalia Karakuş'un 2 milyon dolarlık servet yaptığını tespit eden MASAK (Mali Suçları Araştırma Kurulu), bu paraya el konulması ve patroniçe hakkında kara para suçlamasıyla dava açılması için suç duyurusunda bulundu.
Tüm Metin

  Göl kıyısında bıçaklı infaz
İhbar üzerine olay yerine gelen polis, cinayetin işlendiği yerde çok sayıda sigara izmariti ve cesedin yaklaşık 500 metre ilerisinde ise genç kadına ait olduğu sanılan gri bir çanta ve topuklu bir çift ayakkabı buldu. Adli Tıp doktorunun olay yerinde yaptığı incelemede, genç kadının öldürülmeden ...
Tüm Metin

  Ölüm meleği uslanmadı
Türk vatandaşlığına geçtiği için sınır dışı edilemeyen Elania serbest kaldıktan sonra yine bir otelde fuhuş yaparken yakalandı. Hasta olduğunu bile bile erkeklerle birlikte olan Güven "Yaşamak için para kazanmam gerek. Başka bir iş bulamadığım için fuhuş yapmaya mecburum.
Tüm Metin

  Müstahdemin çirkin oyunu
Bankada müstahdem ve tahsildar olarak görev yapan Üzeyir Kaya dün diğer bankalara tahsile gönderildi. Üç bankadan 200 bin dolar ve 50 bin Euro (325 milyar lira) tahsil eden Kaya geri dönmeyince durum yetkililere iletildi. Banka müdiresi Gülgün Dirhem Cuma günü 500 bin dolar...
Tüm Metin

  Katili ölümden polis kurtardı
Emekli astsubay Manzak'ı öldürdükten sonra kayıplara karışan Er'in saklandığı villayı saptayan polis operasyon düzenledi. Ancak eve girildiğinde tavana asılı olarak bulunan Er, ipin kesilmesi ve suni teneffüs ile hayata döndürülebildi.
Tüm Metin

  Dünya Kupası İstanbul'da
Yeryüzündeki tüm futbolcuların bir kez olsun elinde tutabilmeyi hayal ettiği FIFA 2001 Dünya Kupası, 27-28 Ocak'ta Türkiye'ye getirilecek. 18 karat saf altından yapılan, 4,970 kilo ağırlığındaki kupa, dev koruma ordusu eşliğinde İstanbul'da gezdirilerek.
Tüm Metin

  Haliç'te bir tavşan adası
Bazı kuş türlerinin de hayat bulduğu adacıklarda dün çevreci kuruluşlar tarafından bir inceleme yapıldı. Bazı vatandaşların Eyüp Lisesi karşısındaki adacığa bıraktığı tavşanların kısa sürede gelişip üremesi de burada yeni bir dünyanın kurulduğunu gösteriyor.
Tüm Metin

  Zimmetçiye 18 yıl
Futbol Federasyonu Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olduğu dönemde, federasyona ve kulüplere ait paraların bankaya yatırılması karşılığında Toprakbank'tan 650 bin dolar komisyon alan Nihat Saydan hakkında "zimmete iştirak" suçundan dava açıldı.
Tüm Metin

  Bölükbaşı'nın MP'si 'kırk ambar'a döndü
Osman Bölükbaşı, 1957 seçimlerini cezaevinde geçirmiş ve orada iken milletvekili seçilmişti. Özgürlüğe kavuşup, yeniden Partisi'nin başına geçince, Ankara Cezaevi'ndeki "Hilton Koğuşu"nda geçirdiği zor günleri çabuk unutacak, tekrar fırtına gibi esmeye başlayacaktı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır