kapat
23.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Güneş tutuldu

Fransa'nın Cannes takımını 3-0 yendiği anda grup birinciliğini elde edecek olan Güneş Sigorta, rakibine direnç göstermeyince set alamadan yenildi
Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçında Fransa'nın Cannes takımına 3-0 yenilen Vakıfbank Güneş Sigorta, grubunda ikinci sırayı aldı ve çeyrek finale adını yazdırdı.

Karşılaşmaya grupta ikinciliği garantilemiş halde başlayan Güneş Sigorta, Fransız rakibi karşısında çok tutuk bir oyun sergiledi. Temsilcimiz, özellikle blok ve geri alan savunmasında çok aksadı.

Vakıfbank direnmedi
Fransız ekibi ise gruplarında ikinci sırada bulunan İtalyan Reggio Calabria'nın diskalifiye olduğunu Türkiye'de öğrenince panik halinde sahaya çıktı. Çünkü Cannes, bu maçta Vakıfbank Güneş Sigorta'ya set alamadan mağlup olması halinde grup liderliğini İstanbul'da bırakma ve çeyrek finale ikinci olarak çıkma tehlikesi ile karşı karşıya gelmişti.

İşte bu paniğin yarattığı baskı yüzünden Fransız ekibi, karşılaşmanın başında oyun tutturamadı. Ancak maça fazlasıyla rahat çıkan Güneş Sigorta hiçbir direnç göstermeyince Cannes, çabuk toparlandı.

Oyunun kontrolunu eline alan Fransız temsilcisi ilk seti 25-17 aldı. Güneş Sigorta, maçı çevirmek için hiçbir çaba göstermeyince Cannes, zorlu İstanbul deplasmanında ikinci seti 25-18, üçüncü seti de 25-19 galip bitirerek sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Fransız ekibi, böylece grup liderliğini de takımımıza bırakmamış oldu.

Cannes'da Ravva ve pasör Salinas gösterdikleri performansla bu galibiyette en çok payı olan isimler olarak dikkat çektiler.

En iyi 2. seribaşı oluyor
Gruplarında ilk sırayı alan takımlar ve en iyi grup ikincisi, çeyrek finalde seribaşı olacak. İlk 2 sırayı alan takımlar dışında en iyi iki grup üçüncüsü de çeyrek final kuralarına katılacak. İki maç üzerinden oynanacak çeyrek finalleri geçenler Final Four oynayacak.

Aylin ÜSTÜNDAĞ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır