kapat
23.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
İNANÇ DÜNYASI
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Albay'ı sekreter aşkı yaktı

Albay Sedat Tuna'nın, 23 yaşındaki sekreteri Y.B. ile 15 ay aşk yaşadığı; Uzman Çavuş'u da kıskançlık nedeniyle bıçakladığı iddia edildi. Tuna'nın, şimdi de mafya ile işbirliği yaptığı öne sürüldü
Emrindeki Uzman Çavuş Ergün Özcan'ı, evinde bıçakladığı gerekçesiyle tutuklanan Yalova Alay Komutanı Albay Sedat Tuna, hakkında inanılmaz iddialar ortaya atıldı. İşte Albay Tuna hakkındaki iddialar:

18 ay önce Yalova'ya atanan evli ve 1 çocuk babası Albay Sedat Tuna, göreve başladıktan sonra makam sekreteri 23 yaşındaki Y.B.'ye ilgi duymaya başladı. Y.B. de bu ilgiye karşılıksız bırakmadı. Ancak 5 ay önce Y.B. bir dilekçe vererek Alay Komutanlığı sekreterliğinden istifa etti. Y.B. bir süre sonra Mali Şube Müdürlüğü'nde göreve başladı.

Genç kız, bu kez evli ve iki çocuk babası Jandarma Uzman Çavuş, Ergün Özcan ile duygusal yakınlaşma içine girdi. Bunu duyan, Albay Sedat Tuna, çok öfkelendi. Yanına üç askeri alan Albay Tuna, Uzman Çavuş Ergün Özcan'ın Sultaniye Mahallesi'ndeki evini bastı; Özcan'a "Y.B.'yi bırakacaksın" diye bağırdı. Özcan ise "Ben neden bırakayım. Sen bırak" diye karşılık verdi. Albay Tuna, Uzman Çavuş Özcan'ı zorla evden alıp götürmek istedi. Direnince de ekmek bıçağıyla yaraladı. Olayın duyulması üzerine hakim karşısına çıkan Albay Sedat Tuna, tutuklanarak Kartal Askeri Cezaevine konuldu. Sekreter Y.B Burdur İl Jandarma Alay Komutanlığı'na Uzman Çavuş Ergün Özcan ise Tokat İl Jandarma Alay Komutanlığı'na atandı.

HESAPLARI İNCELEMEDE
Albay Sedat Tuna'nın tutuklanmasının ardından iddialar peşpeşe gelmeye başladı. Bursa Jandarma Bölge Komutanlığı'na bir personel tarafından gönderilen bir mektupta, Albay Sedat Tuna'nın bölgedeki otel ve motellerden haraç topladığı iddia edildi. Tuna'nın ayrıca mafya ile işbirliği halinde olduğu öne sürüldü. Bunun üzerine Albay Tuna'nın tüm hesapları incemeye alındı.

Yavuz ÖZGÜNAY-İbranim ÖGE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır