kapat
14.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Mrsiç durunca

Her iki takımın çok hatalı ve kötü oynadığı maçta son gülen evsahibi Darüşşafaka oldu. Kötü oyuna rağmen maç çok heyecanlı geçti. Karşılaşmanın galibi son saniyeye kadar belli olmadı.

Öncelikle galip takım Darüşşafaka'dan bahsetmek istiyorum. Karşılarında çok kötü bir savunma uygulayan Fenerbahçe'ye rağmen çok kötü yüzdeyle oynamasını yadırgadım. Galip gelmeleri tamamen faul yüzdelerinin fazlalığından ve de 2.yarıda yaptıkları 1-4 savunmanın eseridir. Bu yüzden onların da şapkalarını alıp önlerine koymalarında fayda var diye düşünüyorum.

Fenerbahçe, rakibin Mrsiç'i adam adam diğer 4 oyuncuya alan savunmasına hücum edemedi. Bunun sonucunda 16 sayılık farkı iyi kullanamadılar. Bence her iki takımda 2 önemli adam var. Darüşşafaka'da Yaylo, Fenerbahçe'de Mrsiç.

Oyuna ilk yarıda imza atan Mrsiç'ti. İkinci yarıda Darüşşafaka onu durdurunca diğer oyuncularıyla skor üretemedi. Whisby'i pota altında unutmaları ve Erdal'ın kötü yüzdesi skoru kilitledi.

Yaylo sonradan açıldı
Daçkalılar, Yaylo'nun oyunun başında kötü oynaması skor gücünü menfi etkileyince geri kaldılar. Ama maçın son saniyelerinde attığı bir basket ve 4/4 faul atışıyla karşılaşmanın sonucunu belirleyen oyuncu oldu.

Fenerbahçe'nin bireysel ve takım savunmasıyla maç kazanması tamamen Mrsiç'e bağlı. "Çok top kullanıyor" diye tenkit ediyoruz ama o olmayınca Fener de sayı atamıyor. İşte ilk yarı Fenerbahçe 48-32 önde Mrsiç 22 sayı atmış. 2.yarıda 48-30 Daçka galip. Mrsiç'ten 4 sayı.

Bence bu belge, basketbolda takım olmadan maç kazanılmayacağının göstergesi. Fenerbahçe'nin bir an evvel bu sorunu çözmesi lazım.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır