kapat
14.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

'Ev tekstilinde dünya lideriyiz'

Frankfurt'ta düzenlenen dünyanın en büyük tekstil fuarı Heimtextil'e katılan Ahmet Nazif Zorlu rakiplerine göz dağı verdi: Ev tekstili alanında artık dünya birincisiyiz
Dünya ev tekstil sektörünün kalbinin attığı Frankfurt Heimtextil Fuarı'na 1400 metrekarelik 4 ayrı stand ile katılan Zorlu Holding Tekstil Grubu, ev tekstilindeki iddiasını ortaya koydu. 9-13 Ocak tarihleri arasında düzenlenen fuarda Korteks markasıyla yer alan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, "Kendi dalımızda dünyada bir numarayız. Bunu ispatladık" dedi.

Zorlu, "Toplam 107 ülkeye ihracat yapıyoruz. Sadece ev tekstili alanında 2001 yılı ihracatımız 250 milyon dolar. Fuara katılan 3 bini aşkın firma arasında toplam cirosu 250 milyon dolar olan firma bile yok!" dedi.

Zorlu Holding Korteks'i 2002 yılı ortalarında halka arz edecek. Korteks'in halka arzının yüzde 20 oranında olacağını ve 80-100 milyon dolarlık bir sermaye hesapladıklarını belirten Ahmet Nazif Zorlu, "Ev tekstilinde dünyanın en büyük üretim tesisi olan Korteks'e bu yıl 100 milyon marklık ilave bir yatırım daha yapacağız. Ek kapasitelerimiz 2002'nin 8-9'uncu aylarında tamamen devreye girmiş olacak" diye konuştu.

Bülent GÜNAL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır