kapat
18.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Annesi için dua ediyor
Hayati tehlikeyi atlatamayan Avşar'ın durumu bir iki gün sonra netleşecek. Florance Nightingale Hastanesi'nde Prof. Orhan Barlar tarafından ameliyat edilen Avşar'ın kanayan baloncuğuna klips takılarak kanamasının engellendiği belirtildi. Hülya Avşar dün de hastanedeydi.
Tüm Metin

  Bayram havası
İstanbul gece hayatının kalbinin attığı bar ve gece kulüpleri bu bayram pek sevinemedi. Kar yağışı ve soğuk hava eğlence severleri eve kilitleyince mekanlar bir avuç müdavime kaldı. Keops'ta Hande Yener sahneye çıktı ve seksi imajıyla nefes kesti.
Tüm Metin

  Tatlıses her derde deva
Tatlıses'i dinlemeye gelenler arasında eski ANAP'lı bakanlardan Işın Çelebi, işadamı Halis Toprak ve şovmen Beyaz da vardı. Biletleri 75 milyon liradan satılan konseri yaklaşık bin kişi izledi. Asena'nın kıvrak danslarıyla başlayan program Tatlıses'in şarkılarıyla devam etti.
Tüm Metin

  1 saatte 157 milyar harcadı
Mağaza çalışanlarının anlattıklarına göre Spears'ın aldığı en ilginç hediye, sevgilisi pop şarkıcısı Justin Timberlake için olanı: 727 dolar değerinde gümüş kelepçe! Gucci mağazasında gördüğü kelepçeleri çok beğenen ünlü popçu, "Bunları Justin için alıyorum. Eminim bayılacak" dedi.
Tüm Metin

  Gala güzeli
J.R.R Tolkien'in romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin önceki gün durağı Amerika'nın Los Angeles kentiydi. Filmin oyuncuları aylardan bu yana kendilerini büyük bir merakla bekleyen izleyiciyle buluştu. Galada gözler, başrol oyuncularından Liv Tyler'ın üzerindeydi.
Tüm Metin

  Prensini bekliyor
Ancak, 24 yaşındaki seksi manken Behennah, Sports Illustrated dergisine verdiği birbirinden çarpıca fotoğraflarıyla hafızalara kazındı. Dünyanın en iyi top modelleri arasına giren ve erkeklerin rüyasını süsleyen güzeller güzeli Michelle Behennah'ın kalbi ne yazık ki boş.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır