kapat
18.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bayram havası

İstanbul'un popüler eğlence mekanları, Ramazan Bayramı nedeniyle özel programlar hazırladı. Ancak bazı mekanlar 'hava muhalefetine' kurban oldu
İstanbul gece hayatının kalbinin attığı bar ve gece kulüpleri bu bayram pek sevinemedi. Kar yağışı ve soğuk hava eğlence severleri eve kilitleyince mekanlar bir avuç müdavime kaldı.

Keops'ta Hande Yener sahneye çıktı ve seksi imajıyla nefes kesti. Yener'li Keops, bayramın ilk gününü dolu geçirirken, Dalmaz Center kar yağışı sebebiyle programı iptal ettiklerini açıkladı. Serdar Ortaç'ın kovulmasının ardından Arto'nun sahneye çıktığı mekanda bayramın ikinci günü Hakan Peker program yaptı. İlk gün Etiler trafiğinin felç olmasını mazeret gösteren mekan, bayramın ikinci günü de umduğunu bulamadı.

Polo 13'te Cenk Eren sahneye çıktı ve aralarında Kadir İnanır'ın da bulunduğu seçkin müşterilere hoş saatler geçirtti. Catwalk'da Ali-Aysun Kocatepe, Cilveli Meyhane'de Cihan Doğan, Spica'da Arto program yaptı. Arto müşterilerinin eleştirileri yüzünden mekanın kapılarını basın mensuplarına kapattırdı.

Serken BAL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır