kapat
18.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Ladinci Türk yakalandı
Taliban için savaşan 2 Türk'ten sonra Afganistan'da bu kez El Kaide saflarındaki bir Türk ele geçirildi. Reuters haber ajansına göre, Türk El Kaideci geçen cumartesi günü, yeni vali Gül Ağa'ya bağlı askerler tarafından Kandahar havaalanında yakalandı.
Tüm Metin

  Şaron, Arafat'tan kurtulalım demedi
Gissin, Ecevit ile görüşürken Şaron'un yanında olduğunu söyleyerek, "Arafat'tan kurtulmak istediğine dair bir ifade kullanmadı. Ya hatlar nedeniyle ya da farklı bir tercüme sonucu yanlış anlama oldu" dedi. Gissin, "Arafat'a zarar vermek istemiyoruz. Arafat'tan kurtulmak gibi bir niyetimiz yok"
Tüm Metin

  Hillary Clinton: Yuhalanmaya alıştım
Özellikle polisler Hillary'ye kin besliyorlar. Nedeni ise Hillary'nin geçen yıl seçim kampanyası sırasında, bir siyahı öldüren polisler için "katiller" demesi... Bunu unutamayan polisler, Hillary'nin katıldığı tüm etkinliklerde yerlerini alıp protesto ediyorlar.
Tüm Metin

  Kabil büyükelçiliği açıldı
Cem'in ilk durağı Türk büyükelçilik binası oldu. Daha sonra 22 Aralık'ta göreve başlayacak geçici hükümetin Savunma Bakanı Muhammed Fehim ve İçişleri Bakanı Yunus Kanuni ile görüşen Cem, akşam Mezar-ı Şerif'e gidip General Raşid Dostum'la görüştü. Cem ziyaretinde şu mesajları verdi:
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır