kapat
18.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Zengin Koca

Zengin koca arayan bekar hanımlara müjde!

İnternette çeşit çeşit çöpçatan sitelerinden sonra, bayanlara öncelik tanıyan ilginç bir site daha karşımızda...

Web adresi: www.zenginkoca.com

Etrafınızdaki erkekler arasından kendinize uygununu bir türlü seçemediyseniz elbetteki sizi bir çöpçatan paklar :) Eli yüzü düzgün yakışıklı bir erkek ar yor, fakat cüzdanınında kabarık olmasını istiyorsanız bu siteyi bir inceleyin...

Öncelikle bu sitenin, fonksiyon bazında diğer çöpçatan sitelerinden hiçbir fark yok... Amacı aynı, sadece istenilen kriterlerde eş arama konusunda bayanlara öncelik tanınmış. Yani siz bir erkek adaysanız, sitede bayan aday arayamıyorsunuz. Onların sizi bulmasını beklemekten başka şansınız yok. Senelerce sizi kimse seçmeyebilir, mesaj atmayabilir. Hatta internette senelerce saçlarınız ağar ncaya kadar bekleyebilirsiniz... (çok acımasızım)

Siteye üyelik kaydınızı yaparak giriş yapabiliyorsunuz. Bayan olduğunuz takdirde, hemen erkek eş adaylarını gözden geçirebiliyorsunuz :) Kriterler arasında klasik şeyler var; boy, kilo, saç rengi, öğrenimi, medeni hali, hobileri vs... En önemlisi de yıllık geliri ;-)

Sisteme kayıtlı 5 binin üzerinde erkek eş adayı, onları arayan bayan adaylar nın mesajlarını bekliyor. Aslında bu bir haksızlık, ama burada bunun tartışmas nı yapmamalıyım sanırım :)

Web tasarımı gayet sade olan, programlama kısmı iyi çalışan zenginkoca.com'u, çöpçatanlık sitelerine ilgisi olanlara öneriyorum. Bu arada sitedeki tüm hizmetler ücretsiz olarak sunuluyor.

Bana ilginç gelen noktalardan biri de, sitedeki "ZENGİN KOCA ARA!" butonu :)

..

Eğer siz de hazırladığınız başarılı web çalışmalarını herkesin görmesi gerektiğini düşünüyorsanız, bana web adresinizi iletişim bilgilerin zle birlikte e-posta olarak iletin. net.yorum'da, yeri geldiğinde başarılı web projelerine de yer vereceğiz...

Bir başka net.yorum'da görüşmek üzere, netsiz kalmayın...



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır